Νίκος Μαστοράκης: «Βρήκα έναν παρουσιαστή με μπαλάκια»

«Ένα μεσημέρι στην Κηφισίας ο Θοδωρής κόντεψε να με πατήσει με τη μοτοσικλέτα του, τον έβρισα και μου είπε “Ξέρεις σε ποιον μιλάς;”. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία και καταλήξαμε να γίνουμε φίλοι» περιγράφει ο Νίκος Μαστοράκης.


Ο ίδιος μάλιστα εξηγεί γιατί τόσα χρόνια δεν τον είχε καλέσει στην εκπομπή «Αργά». «Τότε δεν ήταν αρκετά διάσημος και δημοφιλής. Τώρα που έγινε, τον προόριζα για καλεσμένο, αλλά σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ καλή ιδέα να γίνει οικοδεσπότης. Ο Θοδωρής μου αρέσει για τους εξής λόγους:

Είναι σέξι και αρέσει στις γυναίκες. Εκτός αυτού, χρειάζεται μόνο τρία λεπτά μακιγιάζ. Επίσης, φοράει τα δικά του ρούχα, οπότε γλιτώνουμε κι από εκεί λεφτά. Επί μονίμου βάσεως αυτοσαρκάζεται, κάνει ρεζίλι τον εαυτό του και τσαλακώνεται. Εγώ θα τον τσαλακώσω ακόμα περισσότερο.

Πραγματικά, δεν νομίζω πως το appeal που έχει ο Θοδωρής στο κοινό θα μπορούσε να συγκριθεί με κάποιου άλλου. Πιστεύω πως έκανα μπίνγκο» αποκαλύπτει. Από τώρα φαίνεται πως οι δυο τους θα έχουν απίστευτη χημεία όσον αφορά τη συνεργασία τους, ενώ δεν σταματούν να πειράζουν ο ένας τον άλλο. «Θυμάμαι πως, όταν έβλεπα το Αργά σε ζάπινγκ, ήθελα να αλλάξω κανάλι και δεν μπορούσα. Πάντα ο Νίκος έβρισκε έναν τρόπο να με κρατάει, ακόμα κι αν είχα να κάνω δουλειά. Αυτό ήταν το βασικό του προσόν, ενώ αυτό που μου άρεσε πάντα στο Αργά ήταν ο τρόπος με τον οποίο διαχειριζόταν τη συζήτηση.

Δεν προσέβαλλε ποτέ τον καλεσμένο και προσπαθούσε μέσω της μαιευτικής μεθόδου να αποσπάσει πράγματα». Το φορμάτ του Αργά θα παραμείνει ακριβώς το ίδιο όπως στο παρελθόν, με σήμα-κατατεθέντα αγχολυτικά μπαλάκια. Όσον αφορά τους καλεσμένους, ο Θοδωρής δεν έχει εκφράσει ακόμη κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ήθελε να φιλοξενήσει στα πρώτα επεισόδια. «Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που δεν γουστάρω, οπότε θα περάσουν πολλοί».

Ωστόσο, το πιο δύσκολο κομμάτι για εκείνον είναι η στιγμή που θα κάνει συνεντεύξεις σε δικούς του ανθρώπους, όπως η Σμαράγδα Καρύδη, η Βίκυ Βολιώτη και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. «Στους δικούς σου ανθρώπους ξέρεις τι δεν πρέπει να ρωτήσεις, οπότε αυτό σε δεσμεύει. Πρέπει να καθίσεις να σκεφτείς τι θα πεις για να έχει ενδιαφέρον», καταλήγει.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!