Νίκαια: Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε την γυναίκα του – Έχει συλληφθεί άλλες 6 φορές τα τελευταία 4 χρόνια


Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας (27/05) στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς ένας άνδρας στην Νίκαια μαχαίρωσε την γυναίκα του στην κοιλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα κάλεσε στο 100, είπε ότι ο άντρας της την έχει καρφώσει με ένα μαχαίρι στην κοιλιά και το έκλεισε. Όταν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν την γυναίκα αιμόφυρτη, αλλά είχε τις αισθήσεις της. Η άτυχη γυναίκα έχει σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα και έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Ο δράστης διέφυγε από το σημείο πεζός, αλλά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ που πραγματοποιούσαν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του, με τον ίδιο να έχει πάνω του ίχνη αίματος.

Άλλες 6 φορές είχε συλληφθεί ο δράστης

Πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι ο δράστης είχε συλληφθεί 6 φορές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία. Μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και 3 φορές το 2024, και αφού πέρασε αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος.

Την τελευταία φορά που η γυναίκα δέχθηκε κακοποιητική συμπεριφορά, στις 27 Απριλίου, αν και οι αστυνομικοί της έδωσαν την επιλογή για panic button και φιλοξενία σε δομή, η ίδια αρνήθηκε.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!