Νίκαια: Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την παράσυρση ηλικιωμένου στην Πέτρου Ράλλη


Πληροφορίες για την παράσυρση ενός ηλικιωμένου με εγκατάλειψη το βράδυ της Πέμπτης (1/2), στη Νίκαια, αναζητά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της: «Την Πέμπτη (1-2-2024) και περί ώρα 20.30, στη διασταύρωση των οδών Πέτρου Ράλλη και Ανακρέοντος, περιοχή Νίκαια-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα παράσυρσης πεζού, με εμπλεκόμενη δίκυκλη μοτοσικλέτα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, η οποία κινούνταν επί της Π. Ράλλη με κατεύθυνση προς την οδό Λαοδικείας.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός ηλικιωμένου πεζού, ο οποίος διέσχιζε την Π. Ράλλη με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία της μοτοσυκλέτας. Ο οδηγός, αλλά και ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα του εμπλεκόμενου οχήματος, των επιβαινόντων, καθώς και για τις συνθήκες, υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω σοβαρό τροχαίο ατύχημα, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα: 210-4949713-712-715».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!