Νέο σκάνδαλο με τη ”Φατμαγκιούλ”!

Η Σαάτ, σε μια ερωτική σκηνή της ταινίας με τον Ουναλμίς, καταγγέλλει πως έβαλαν καθρέπτη στο πλατό για να φανεί το στήθος της.


Νέο σκάνδαλο ξέσπασε στην Τουρκία με πρωταγωνίστρια την «Φατμαγκιούλ». Η διάσημη ηθοποιός Μπερέν Σαάτ αξιώνει μεγάλη αποζημίωση από τους παραγωγούς της ταινίας «Τα φτερά της νύχτας» στην οποία πρωταγωνιστεί κατηγορώντας τους ότι γύρισαν γυμνή σκηνή εν αγνοία της..

Τέσσερα χρόνια μετά τη προβολή της ταινίας με πρωταγωνιστές τους Μουράτ Ουναλμίς («Ρώτα την αγάπη») και Μπερέν Σαάτ, οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες η με τον ηθοποιό ως μάρτυρας υπεράσπισης των παραγωγών. Η Σαάτ, σε μια ερωτική σκηνή της ταινίας με τον Ουναλμίς, καταγγέλλει πως έβαλαν καθρέπτη στο πλατό για να φανεί το στήθος της.

Η Μπερέν Σαάτ μήνυσε το παραγωγό, Μουράτ Τοκάτ, με αγωγή αξιώνοντας αποζημίωση 30.000 τουρκικών λιρών.

Ο δικηγόρος της, Ογούζ Μουφτούογλου, δήλωσε πως «Στήθηκε παγίδα με καθρέπτη στη κ. Σαάτ». Ο Ουναλμίς υποστηρίζοντας τους παραγωγούς κατέθεσε στο δικαστήριο «Πιστεύω πως η Μπερέν είδε αυτό το καθρέπτη. Ο αληθινός ηθοποιός ξέρει τα ανοίγματα της κάμερας, τα υπολογίζει με μαθηματική ακρίβεια. Αποκλείεται η Μπερέν να μην είδε ολόκληρο καθρέπτη. Άλλωστε είναι καθρέπτης ντουλάπας. Όταν τον είδε έπρεπε να καταλάβει πως θα φαινόταν κάτι και στη κάμερα, ή να μην δεχόταν καν να γυρίσει αυτή τη σκηνή. Άλλωστε η σκηνή δεν ήταν χυδαία».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!