Νέο χτύπημα για τη Βέφα Αλεξιάδου

Τρίτος θάνατος στην οικογένεια


Ένα νέο χτύπημα της μοίρας για την γνωστή τηλεμαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου,  ήρθε λίγο καιρό μετά το θάνατο των δύο παιδιών της, της Αλξίας και της Άντζυς, με την απώλεια της αδερφής της, η οποία “έφυγε” πριν από λίγες μέρες.

Η αδερφή της Βέφας Αλεξιάδου έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 19 Ιουνίου, όταν η μαγείρισσα βρισκόταν στο πλατό του “Mega με μία“ και μαγείρευε δείχνοντας πως είναι καλύτερα.

Η ίδια, ωστόσο, μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως είναι καλά:

«Κάνω μια διευκρίνηση για να ηρεμήσετε φίλες και φίλοι μου και να μην μου τηλεφωνάτε όλες ανήσυχες να δείτε πως είμαι. Είμαι καλά με την ψυχή ηρεμεί και γαλήνια. Πριν 7 ημέρες έφυγε από τη ζωή η αδελφή μου, σε ηλικία 81 ετών. Έζησε μια πολύ όμορφη και άνετη ζωή. Τα δυο τελευταία χρόνια είχε γεροντική άνοια. Έφυγε ήρεμα! Ευτυχισμένη, χωρίς να ταλαιπωρηθεί η να ταλαιπωρήσει κανέναν. Είχε πολύ καλή περιποίηση από τις δυο κόρες της και τις δυο εγγονές της, κάτι που εύχομαι σε όλους-ες. Το καλά ύστερνα είναι μεγάλη ευχή! και η αδελφή μου τα είχε, γιατί ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με μια καρδιά γεμάτη αγάπη για τους ανθρώπους γύρω της και ιδιαίτερα τους αναξιοπαθούντες. Όλα όσα αλλά διαβάσατε από τους καλοθελητές σε δραματικές περιγραφές δημοσιογράφους δεν ισχύουν. Και εγώ και τα κορίτσια της είμαστε καλά και τη σκεπτόμαστε με γαληνή και ηρεμία χωρίς πόνο. Έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων. Έτσι κι αλλιώς τα φτερά τα φορούσε και κάτω στη γη».

b90b98fb2cba198bf17f1639ef009874



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!