
Νέα αρχή με άγχος για την Ευγενία Μανωλίδου
Νέα αρχή κάνει η Ευγενία Μανωλίδου από την ερχόμενη Δευτέρα. Η γνωστή μαέστρος θα παρουσιάζει σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.
«Όχι σήμερα! Όχι σήμερα! Από την άλλη Δευτέρα 15/9 στα Παραπολιτικά 90,1 και μέχρι τελικής πτώσεως με τον Γιώργο Λιάγκα. Σας περιμένουμε!», έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου στο twitter.
Ο παρουσιαστής του ANT1 θα μοιράζεται ανάμεσα στην σύζυγό του και το “Πρωινό” και την Ευγενία. Φαίνεται πως οι δυο τους άφησαν πίσω τους τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος και ανυπομονούν να ξεκινήσουν.
Πρόσφατα, ο Γιώργος ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter την παρακάτω φωτογραφία ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για το ξεκίνημα ενώ λίγες μέρες μετά μοιράστηκε την αγωνία της και η Ευγενία.