Νατάσσα Θεοδωρίδου: ”Θέλω να είμαι στα περιοδικά για την δουλειά μου και όχι για το μαγιό μου”

Θυμωμένη ξέσπασε και μίλησε για την έκθεση στα μέσα και την προβολή από τα περιοδικά.


«Εγώ εκτίθεμαι και δημιουργώ μια εικόνα γύρω από τη Νατάσα. Τη Νατάσα λοιπόν τη χειρίζομαι μόνο εγώ και πρέπει να την προασπίζω και να την προστατεύω από καθετί που μπορεί να συμβεί. Δεν μπορώ την κακεντρέχεια και την αγένεια. Με την αγένεια γίνομαι τρελή. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο καθένας παίρνει ένα μικρόφωνο και έρχεται και σε ρωτάει κάτι και ξαφνικά ακυρώνει ότι έχεις κάνει εσύ μέχρι τώρα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στον ραδιοφωνικό σταθμό Astra Fm της Μυτιλήνης.

Η Νατάσα δήλωσε: «Δεν κρύβομαι, αλλά δεν φανερώνομαι. Σε μέρη που είναι επικίνδυνα, δεν πηγαίνω. Δεν υπάρχει λόγος. Εγώ θέλω οι άνθρωποι να με βλέπουν δημόσια επειδή τραγουδάω. Ούτε γιατί πάω με τις φίλες μου, ούτε γιατί έχω έναν σύντροφο και πάω βόλτα, ούτε γιατί είμαι στην παραλία. Με αυτά πραγματικά γελάω., γιατί δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξής σου στα περιοδικά. Όταν είσαι στα περιοδικά, αναπόφευκτα, ας είσαι γιατί κάνεις αυτό που κάνεις.

Γιατί φόρεσα ένα μαγιό και γιατί βγήκα με κάποιον, δεν μπορώ να το ερμηνεύσω (ως θέμα δημοσίευσης) και το θεωρώ φαιδρό. Είναι φαιδρό να είμαι στα περιοδικά για αυτόν τον λόγο. Δεν εκτίθεμαι ιδιαίτερα. Δεν με κυνηγάνε και δεν τους κυνηγάω. Δεν με ξέρουν και δεν τους ξέρω. Αν με έχουν πετύχει επειδή πάω στο σούπερ μάρκετ, ας με βγάλουν φωτογραφία. Δεν με ενδιαφέρει όλο αυτό και κάνει και μεγάλη ζημιά. Σε ένα περιοδικό βρίσκεσαι για όλους τους άλλους λόγους και όχι επειδή τραγουδάς. Αυτό δεν με ενδιαφέρει και ας μη με βάλουν καθόλου»ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!