Ναταλία Δραγούμη: Δε θα πιστέψετε τι δουλειά κάνει τα πρωινά [εικόνες]

Η γνωστή ηθοποιός κάνει για ακόμα μια φορά τη διαφορά!


Το πρωινό ξύπνημα για τη Ναταλία Δραγούμη είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς της και μαζί με τα δύο της παιδιά ξεκινούν για το σχολείο. Η ηθοποιός ξυπνάει νωρίς, ώστε να προλαβαίνει να είναι στην ώρα της στη δεύτερη δουλειά της, το κυλικείο γνωστού ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου στην Παλλήνη.

Ο φωτογραφικός φακός του YOU την απαθανάτισε στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη στη Βάρη, την καντίνα των οποίων έχει αναλάβει, φροντίζοντας για τη σωστή και υγιεινή διατροφή των μαθητών.

nat2

«Η αγωνία μου και η ανάγκη μου να ξέρω τι τρώνε τα παιδιά μου στο σχολείο, αλλά κι όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, με οδήγησε να ασχοληθώ με την σχολική σίτιση καθώς πάνω απ’ όλα είμαι μητέρα και θέλω να γνωρίζω ότι τρέφονται σωστά» δήλωσε η Ναταλία. που με τον σύζυγό της δημιούργησαν την εταιρία catering «Μέλι Γάλα», μέσω της οποίας φροντίζει την υγιεινή διατροφή των μαθητών.

nat

Από πολύ νωρίς καθημερινά επισκέπτεται τα σχολεία που έχουν αναλάβει να τροφοδοτούν με φρέσκα προϊόντα, ώστε να είναι σίγουρη για την ποιότητα του φαγητού που καταναλώνουν οι μικροί μαθητές, καθώς σε ένα από αυτά, στην «Ελληνογερμανική αγωγή» συγκεκριμένα, φοιτά στην Ε΄Δημοτικού ο γιος της Φίλιππος.

Και παράλληλα, αυτή την περίοδο, εκείνη ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Ακάδημος με την παράσταση «Αναμείνατε στο ακουστικό σας».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!