Ναρκοπέδιο το Teatro στο φινάλε Παντελίδη-Πλούταρχου

Τελευταία νύχτα και το Teatro έγινε Ναρκοπέδιο!


Απίστευτος παλμός, με πολύ συναίσθημα τόσο από τους δύο καλλιτέχνες όσο και από τον κόσμο που βρέθηκε χτες στην τελευταία βραδιά του σχήματος του Teatro!

Τουλάχιστον 2000 άτομα παρευρέθησαν για να απολαύσουν έστω και τελευταία στιγμή τα καλύτερα παιδιά και φυσικά ήμουν και εγώ εκεί!

10411399_10203793075765405_3968756679739821649_n

Κατάμεστο το TeAtro, κατάμεστο και το καμαρίνι του Παντελή. Πάντα ανοιχτό για τον κόσμο του χαιρετούσε και μιλούσε με φίλους και θαυμαστές του! Χαρούμενος, ευδιάθετος όπως πάντα και με πολύ χιούμορ δεν σταμάτησε να αστειεύεται και να διασκεδάζει! Βγάλαμε και την selfie μας… Tώρα τι έμαθα ακόμα δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω αλλά σύντομα έρχονται πολλές εκπλήξεις!

Ο Κώστας Μπερτάκης υπέγραψε ακόμα μια άκρως επιτυχημένη συνεργασία με τον Παντελή Παντελίδη να υπογράφει και τη νέα μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο “Ναρκοπέδιο η ζωή μου”!

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο Παντελής Παντελίδης θα επισκεφτεί φέτος το καλοκαίρι αγαπημένες περιοχές μιας και τον ζητούν από παντού για να μπορέσει να τιμήσει και τον κόσμο του στην επαρχία που δυστυχώς δεν μπορεί να τον δει από κοντά στην Αθήνα, ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος αναμένεται να ξεκινήσει ξανά από Σεπτέμβρη σε νέο σχήμα!

“Υπάρχει πιθανότητα να είναι ξανά μαζί”; Μας ρωτάτε… Σύντομα θα μπορέσουμε να σας ανακοινώσουμε όλα όσα έρχονται!

Προς το παρόν είμαστε στην αναμονή της νέας επιτυχίας!

Δείτε το συγκινητικό κλείσιμο της βραδιάς από φίλη που ανέβασε το βίντεο στο facebook!! O Γιάννης Πλούταρχος ευχαριστεί τον Παντελή Παντελίδη και με αγκαλιά σβήνουν τα φώτα στο σχήμα που ταρακούνησε την Αθήνα τους τελευταίους 2 μήνες..



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!