Νανά Καραγιάννη: Πιο αποκαλυπτική …πιο single και πιο χαμογελαστή απο ποτέ

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της σήμερα που κυκλοφορεί στο ΧΑΙ απο την Άννα Τσιάλτα


Νέα όμορφη και single … Ποια είναι; Κι όμως είναι η δικιά μας Νανούκα η Νανά Καραγιάννη που μιλάει για όλα και για όλους.
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς όπως άλλωστε κάνει πάντα, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Για τα νέα σχέδια, την νέα ζωή, το διαζύγιο, τον έρωτα και φυσικά την ανορεξία που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.
Δίνει όμως μια μεγάλη υπόσχεση πως το παλεύει και αγαπάει τον εαυτό της και το κατάλαβε..έστω και αργά! Ποτέ δεν είναι αργά όμως και η Νανά αυτή την φορά το δηλώνει … Δεν τον φοβάμαι τον θάνατο …δεν θα με νικήσει η ανορεξία!! Απολαύστε την σε μια συνέντευξη μοναδική!!
 10721160_10204988948147817_1142530286_n 10715808_10204988946027764_1487921167_n
 
 Η πρώτη φορά που ακούστηκε για σένα και την ανορεξία ήταν όταν συμμετείχες στην ομάδα του Πρωινού Καφέ στον ANT1. Θεωρείς ότι ο χώρος ήταν σκληρός μαζί σου;
Πράγματι, τότε πρωτοακούστηκε γιατί στην ουσία, τότε πρωτοπαρουσιάστηκε αλλά δείγματα δυστηχώς υπήρξαν απο την παιδική μου ηλικία όταν σε ηλικία περίπου 4 ετών μετά απο ένα σοκ που υπέστη, δεν μπορούσα να φάω για εβδομάδες με αποτέλεσμα, νοσηλεία μου σε νοσοκομείο. Δεν θυμάμαι καθόλου το περιστατικό αλλά μετά από δεκάδες συνεδρίες στα πλαίσια της θεραπείας μου, μνήμες ανασύρθηκαν και η μαμάκα μου δυστυχώς μου το επιβεβαίωσε….Ο χώρος ήταν ίσως λίγο αυστηρός μαζί μου αλλά ίσως ήταν και για εκείνους μονόδρομος, εξού και ποτέ δεν κράτησα κακία.
Αργότερα και στο Star είχαν την ίδια αντιμετώπιση; Σε δυσκόλεψε περισσότερο;
Στο Star το κλίμα ήταν περισσότερο οικογενειακό και οι παρεμβάσεις τους πολύ πιο διακριτικές και ουσιαστικές. Δεν με έφεραν ποτέ σε δύσκολη θέση και ουσιαστικά, το τέλος της συνεργασίας μας ήρθε όταν η Χριστίνα Λαμπίρη αποφάσισε να αφήσει οριστικά την μεσημεριανή ζώνη όπως μέχρι τότε την ξέραμε.Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις!
 
Δείχνεις όμως ότι είσαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη ον τελευταίο καιρό. Ισχύεις όλο αυτό;
Είμαι πραγματικά χαρούμενη τους τελευταίους μήνες και κυρίως, ανακουφισμένη και ήρεμη!!Η διάθεση μου έχει σαφώς βελτιωθεί, όπως και ο ύπνος αλλά και η όρεξη μου! Απολαμβάνω όσο τίποτα τον νέο τρόπο ζωής μου, την δουλειά μου, το σπίτι ΜΟΥ,τον χρόνο με τον εαυτό μου και τις πολύτιμες φίλες μου!
 
 10610599_844991745520806_1186377498389658929_n 10624638_844991695520811_5515121771122154846_n
Ο άνθρωπος που παντρεύτηκες σου συμπαραστάθηκε; Πως είναι να χωρίζεις μετά από τόσα χρόνια;
Βεβαίως και με στήριξε όσο μπόρεσε, το έχω άλλωστε επανελειμένα δηλώσει.Ο χωρισμός είναι πάντα μια ιδιαίτερη διαδικασία, ο συγκεκριμένος όμως και σε αντίθεση με το 1ο μου διαζύγιο που ήταν πραγματικά εξαιρετικά οδυνηρός για μένα, είναι σχεδόν…ανακουφιστικός, με την έννοια ότι εδώ και πολύ καιρό η κοινή μας συμβίωση ήταν δύσκολη και για τους 2 και κανείς δεν αξίζει να ταλαιπωρείται τόσο, ειδικά όταν υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Κάπως έτσι, και μετά απο πολύ σκέψη κατέληξα στην μεγάλη αυτή απόφαση. Η ανορεξία έφερε στην επιφάνεια με τον πιο σκληρό τρόπο τα κακώς κείμενα της σχέσης και τις διαφορές των χαρακτήρων μας αλλά και τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των καταστάσεων. Έτσι,χωρίς δράματα και περαιτέρω εντάσεις, οργανώθηκα, κινητοποιήθηκα και έκανα αυτό που πραγματικά ήταν το ιδανικό!
 
Οι συγγενείς σου τι ρόλο έχουν σε όλη αυτή την περιπέτεια που περνάς;
Οι σχέσεις με τους συγγενείς μου είναι πληγή δεκαετιών δυστυχώς. Αυτό που όμως με μεγάλη χαρά κρατώ είναι το οτι,η σχέση με την μαμά μου επιτέλους έγινε ζεστή και ουσιαστική,τρυφερή και αληθινή,είπαμε τις αλήθειες μας,παραδεχτήκαμε τις ανοησίες μας,τα βάλαμε όλα πίσω οριστικά και ήρθαμε όσο κοντά πρέπει να είναι κάθε μητέρα και κόρη.Και αυτό δεν έχει ηλικία,ούτε ημερομηνία λήξης!Όσο μεγαλώνω,διαπιστώνω πόσο της μοιάζω και είμαι περήφανη για αυτό.Άλλωστε,συνήθως αναπαράγεις αυτό που έχεις βιώσει,και όχι αυτό που θα ήθελες ονειρικά!
 
1
Υπάρχει κάτι που σου δίνει ώθηση να συνεχίσεις να προσπαθείς πραγματικά αυτή την φορά; Ποια είναι τα κίνητρα σου;
 Τα κίνητρα μου είναι οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τίποτα να κερδίσουν απο εμένα είναι σταθερά εδώ, δίπλα μου, με πίστη και αφοσίωση και ήρθε πια η ώρα να τους βγάλω ασποπρόσωπους. Η καλύτερη μου φίλη και πρότυπο γυναίκας και μάνας για μένα,η Αναστασία μου, εσύ με την φιλία και αγάπη σου τόσα χρόνια, η νιόπαντρη Άντζελα,η οικογένεια Οικονομάκη που τόσα τους χρωστώ, μου άλλαξαν την καθημερινότητα και ζωή μου αλλά και άνοιξαν νέους ορίζοντες στο κεφάλι μου, η γιατρός μου κα Μαμπλέκου,η Κερκυραία μαμά μου αλλά και ο μπαμπάς μου,όλοι αυτοί οι άνθρωποι που συνομιλώ μέσω facebook καθημερινά και μου δίνουν τόση δύναμη, η Ματίνα και άλλοι που δεν ξεχνώ αλλά θέλουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και το τιμώ. Το κίνητρο μου είναι οτι έχασα πολύτιμα χρόνια και σημαντικές στιγμές, οτι απογοήτευσα την Νανά πολύ και δεν την αγαπούσα, το οτι ο Θεός μου έχει δώσει ευκαιρίες και είναι αμαρτία πια να τις αγνοώ,το οτι έφτασα σε μια ηλικία που δεν είμαι μπεμπέκα και θέλω να είμαι ανεξάρτητη και δυνατή, όπως το λέει άλλωστε η ψυχούλα μου!!
 10432415_10204989095831509_350968681_n
Πως είναι η ζωή σου τώρα; Διαζύγιο στα ξαφνικά; Πως αισθάνεσαι μετά από αρκετά χρόνια σχέσης να είσαι τώρα εργένισσα;
Το διαζύγιο μου(για μένα τουλάχιστον)δεν ήταν ξαφνικό αλλά απόλυτα οργανωμένο και μελετημένο εδώ και πολύ-πολύ καιρό και η single life είναι πραγματικά αυτή που μου ταιριάζει και το ομολογώ!!!!!Φτιάχνω το πρόγραμμα μου όπως εγώ κρίνω, ό χρόνος μου είναι δημιουργικός και ευχάριστος, το σπίτι μου έτσι όπως το είχα ονειρευτεί, η προσωπική μου φροντίδα πιο ουσιαστική, η διασκέδαση πιο αληθινή!!Είναι τελικά τι εκφράζει τον καθένα μας!!Θαυμάζω και τιμώ τις υπέροχες γυναίκες με τα παιδάκια τους και την ισορροπία σε όλους τους τομείς γιατί είναι άθλος πραγματικά αλλά είναι πολύ πιο τίμιο να ακολουθείς το lifestyle που μπορείς να υποστηρίξεις και απολαύσεις!!
 
Δημιούργησες το προσωπικό σου blog το οποίο σπάει ταμεία και σε παρακολουθούν φανατικά; Πως αισθάνεσαι για αυτό το δημιούργημα σου που προσωπικά ξέρω πόσο πολύ αγαπάς;
H δημιουργία του http://nanakaragiani.blogspot.gr/ ήταν μια εξαιρετική ιδέα του Θεόδωρου Οικονομάκη τον οποίο πάντα εκτιμώ και ακούω,γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι για μένα η καταγραφή σκέψεων και συναισθημάτων αλλά και επικοινωνία μου με τις φίλες που με αγαπούν,τις νιώθω δικούς μου ανθρώπους και για αυτό πάντα τις αποκαλώ “Κορίτσια μου”!!!Σε αυτό το blog καταγράφω οτι κάνω και δεν κάνω,σκεψεις,στιγμές,εμπειρίες,οτι ανακαλύπτω και θεωρώ οτι ενδιαφέρει την συγχρονη γυναίκα!!!Μιλάμε για μόδα,μαγειρική,τάσεις σε μαλλάκια και νυχάκια,οικονομικά tips για την καθημερινότητα μας καθώς η αφραγκία δίνει ρεσιτάλ,για την καριέρα μας,την σχέση με τους φίλους αλλά και συναδέλφους μας, το shopping, τα ταξίδια, την διασκέδαση,τις ανασφάλειες μας, όλα!!!!!Με φωτογραφίες απο την real life μου γιατί θέλω όλα να τα κάνουμε & βλέπουμε μαζί! Προτείνω τα δικά μου αγαπημένα στέκια και ξεκαθαρίζω γιατί είναι ύποπτοι καιροί,πως κανένα ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό, έμμεσα ή άμεσσα, μπορεί να είμαστε όλοι δύσκολα οικονομικά αλλά λεφτά δεν θα βγάλω απο τους φίλους μου, αυτά είναι γελοιότητες και θα χάσει κάθε νόημα οτι χρόνια έχουμε χτίσει ως υγιή σχέση μεταξύ μας!!Θέλω να μου γράφουν τα σχόλια τους και να είμαστε συνέχεια on line!!!ΑΑΑΑΑ!Και κάποιος να που πει πως….αλλάζω τις φωτογραφίες εξωφύλλου γιατί μπερδεύομαι η ξανθιά!!Bloggers United!!!!
 
10696386_844991622187485_5924311302035468124_n
Τα επόμενα σου σχέδια σου για ο μέλλον ποια είναι;
Τα επόμενα μου σχέδια είναι απλά, να διατηρήσω τις μεγάλες αλλαγές στην ζωή μου και να τις χαίρομαι όσο τώρα,να είμαι ψυχικά ήρεμη, υγιής και πάντα δοτική με τους ανθρώπους που αγαπώ. Δημιουργικότητα και όρεξη για δουλειά αλλά και για…οικοκυρικά!! .
 
Πριν καιρό είχες φτάσει στα είκοσι πέντε κιλά. Ο θάνατος σε φόβισε ποτέ; Πως το αντιμετώπισες όλο αυτό;
Ποτέ δεν φοβήθηκα τον θάνατο και όχι επειδή είμαι….ατρόμητη, Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά γιατί ήξερα πως δεν θα με σκοτώσει η ανορεξία, όσο δυνατή και καταστροφική και αν ήταν στην ζωή μου!
Συνέντευξη στην Άννα Τσιάλτα 
Επιμέλεια φωτόγραφησης – Νατάσσα Σπυροπούλου 
Επιμέλεια μακιγιάζ – Ορφανού Χαρά 
Επιμέλεια μαλλιων – Οικονομάκης κομμωτήρια 
Ευχαριστούμε πολύ το υπέροχο burger στην Νέα Σμύρνη για την φωτογράφηση και την ιδιοκτήτρια του Άντζελα Μποντιώτη!! 
ρούχα και αξεσουάρ – Αναστασία Κατηφόρη – Tess Fashion 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!