Νάιρα Αλεξοπούλου: ”Θέλω να κάνω ένα ντουέτο με τον Στάν και τον Μαζωνάκη”

Είναι η η Νάιρα Αλεξοπούλου που έρχεται με νέο κομμάτι γιατί έτσι απλά είναι Δικαίωμα της να κάνει ζημιές.


Είναι νέα όμορφη ταλεντάρα και σέξυ. Μπορεί να είναι μικρή αλλά είναι χρόνια στο χώρο του τραγουδιού. Είναι η η Νάιρα Αλεξοπούλου που έρχεται με νέο κομμάτι γιατί έτσι απλά είναι Δικαίωμα της να κάνει ζημιές.

Με νέα εταιρεία, συνεργάτες αλλά και πιο ανανεωμένη από ποτέ  πατάει γερά στα ποδιά της και ετοιμάζει πολλά. Απολαύστε την σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για όλα!!

Αυτή την περίοδο που σε πετυχαίνουμε επαγγελματικά;

Σε λίγες βδομάδες συμπληρώνουμε 6 μήνες στο VIP, μια πολύ επιτυχημένη σεζόν! Περάσαμε και συνεχίζουμε να περνάμε υπέροχα με τον Άκη Δείξιμο,την Βίλλυ Ραζή και τον Λευτέρη Κιντάτο.

Είναι μια συνεργασία που θα μου μείνει πραγματικά αξέχαστη για πολλούς λόγους και εύχομαι να έχω πολλές τέτοιες στο μέλλον. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Θανάση Πριόβολο που μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι σε αυτή την οικογένεια.

Κυκλοφόρησες πρόσφατα το νέο σου κομμάτι. Πες μας λίγα λόγια για αυτή τη συνεργασία σου αλλά και την νέα σου εταιρεία

To καινούργιο μου τραγούδι τιτλοφορείται “Δικαίωμά Μου” και κυκλοφορεί από την ICON MUSIC Records και την Panik Platinum. Τη μουσική υπογράφει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και τους στίχους ο Δημήτρης Πολυχρόνης και είναι σε παραγωγή της ICON

 MUSIC. Χαίρομαι πάρα πολύ για την έναρξη αυτής της συνεργασίας! 

 Είναι ένα δυναμικό λαϊκό κομμάτι που το αγάπησα από την πρώτη

στιγμή που το άκουσα και ελπίζω να αρέσει και στον κόσμο.

Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε αυτή την ομάδα.

 100

Είναι πολύ ταλαντούχα και δημιουργικά τα παιδιά που απαρτίζουν την ICON MUSIC Records και από την πρώτη στιγμή με πίστεψαν και με “αγκάλιασαν».

Με την εμπειρία και την υποστήριξη της Panik Platinum η ομάδα γίνεται

ακόμα πιο δυνατή και ετοιμάζουμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς σε ένα ντουέτο ή σε κάποιο μαγαζί και γιατί;

Υπάρχουν πάρα πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες που θαυμάζω,

σέβομαι και θα ήθελα να συνεργαστώ αλλά θαυμάζω επίσης πολύ και καλλιτέχνες πιο νέους σε ηλικία με επιτυχημένη πορεία στον χώρο.

Από τους νέους καλλιτέχνες που θα ήθελα να συνεργαστώ και να κάνω κάποιο ντουέτο είναι ο STAN και από τους παλιότερους είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης.

1700

Τι θα ήθελες σε αυτή την φάση της ζωής σου; Επαγγελματική η προσωπική επιτυχία;

Αυτή την περίοδο έχω δώσει όλο μου τον εαυτό και την προσοχή μου στα επαγγελματικά μου.

Νιώθω ότι βρίσκομαι σε πολύ δημιουργική φάση και ήρθε πλέον η ώρα να παρουσιάσω και εγώ στο κόσμο την δουλειά μου.

Μελλοντικά θα βρούμε και χρόνο για τα προσωπικά.

Προσωπική ζωή υπάρχει; Είσαι κάπου αυτό τον καιρό και αν όχι πιστεύεις πως ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα για ένα μεγάλο έρωτα; Ή μήπως τον έχεις ζήσει;

Προσωπική ζωή υπάρχει σε φιλικό επίπεδο. Διασκεδάζω με φίλους και περνάμε τον χρόνο μας πηγαίνοντας σινεμά, για φαγητό και παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια και karaoke.

Δεν είμαι κάπου αυτό τον καιρό ερωτικά, ούτε έχω ζήσει ακόμα τον μεγάλο έρωτα, εύχομαι αν είναι να έρθει να έρθει την κατάλληλη στιγμή.

1600

Οικονομική κρίση, προσφυγικό και μεταναστευτικό. Πως αντιδράς σε όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και πόσο σε έχει επηρεάσει;

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει κι εμένα σε μεγάλο βαθμό όπως όλο τον κόσμο. Τα πάντα γύρω μας έχουν αλλάξει και αυτό το αβέβαιο μέλλον δε σου κρύβω ότι με αγχώνει.

Όσον αφορά το προσφυγικό και μεταναστευτικό, λόγω του επαναστατικού μου χαρακτήρα δεν μπορώ να δεχτώ την ωμή πραγματικότητα και πραγματικά εξοργίζομαι με τους ηγέτες χωρών που καθορίζουν το παιχνίδι. Δεν γίνεται να παίζουν με ανθρώπινες ζωές και παιδικές ψυχές χωρίς καμία ευαισθησία.

Στεναχωριέμαι πάρα πολύ με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και ειδικά στην χώρα μας που παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε, η ανθρωπιά και η ανταπόκριση του ελληνικού λαού είναι πολύ συγκινητική. Μακάρι να είχα την δύναμη να  αλλάξω αυτή την άθλια εικόνα και να βοηθήσω τον απλό κόσμο.

200

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια και πως θα περάσεις το καλοκαίρι σου;

Βρίσκομαι σε συζητήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα και πολύ σύντομα θα τα ανακοινώσουμε.

Σίγουρα το πρόγραμμα μου θα περιλαμβάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και ελπίζω να βρώ λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ.

Ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος και πολύ φορτωμένος επαγγελματικά.

Πόσο διαφορετική είναι η Νάιρα που είχαμε γνωρίσει με την Νάιρα που γνωρίζουμε ξανά μέσα από τα καινούργια πράγματα που κάνεις;

Η Νάϊρα που είχατε γνωρίσει με την σημερινή Νάϊρα εχει πολλές αλλαγές.

Νιώθω οτι πλέον έχω ωριμάσει, έχω βρει τον δρόμο μου, νιώθω ανανεωμένη και σίγουρη για τον εαυτό μου.

Έχω δίπλα μου συνεργάτες και ομάδα που πιστεύουν σ’ εμένα  και με στηρίζουν έμπρακτα κι αυτό μου δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση να προχωρήσω.

Mε ποια κριτήρια επιλέγεις τα τραγούδια που θα ερμηνεύσεις; Έχεις κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και που συμβουλεύεσαι πάντα;

Παλιότερα τις αποφάσεις τις έπαιρνα ατομικά και εκεί εμπιστευόμουν περισσότερο το ένστικτο μου αλλά υπολόγιζα και την γνώμη των τότε συνεργατών μου

Πλέον αποφασίζουμε με την εταιρεία μου και την ομάδα μου και το αποτέλεσμα νιώθω οτι είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Η δουλειά μας είναι συλλογική και η επιτυχία βασίζεται στις ομάδες.

Κλείνουμε με μια ευχή που είναι και Δικαίωμα μας να κάνουμε;

“Δικαίωμα μας να ζούμε την ζωή μας όπως γουστάρουμε και ονειρευόμαστε και όχι όπως μας ορίζουν οι άλλοι…δικαίωμα μας να κάνουμε επανάσταση”!

Εύχομαι όλοι να ζούμε την ζωή που θέλουμε.

Συνέντευξη στην Άννα Τσιάλτα


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!