Νάιρα Αλεξοπούλου: ”Θα έκανα τα πάντα για την καριέρα μου, γιατί δεν μου αρέσουν τα μέτρια”

Είναι νέα όμορφη και σέξυ. Είναι μικρή αλλά είναι χρόνια στο χώρο του τραγουδιού. Είναι η Τζέσικα Ράμπιτ; Όχι είναι η Νάιρα Αλεξοπούλου που έρχεται με νέο κομμάτι για πολλές καταστροφές όπως είναι και ο τίτλος.


Είναι νέα όμορφη και σέξυ. Είναι μικρή αλλά είναι χρόνια στο χώρο του τραγουδιού. Είναι η Τζέσικα Ράμπιτ; Όχι είναι ηΝάιρα Αλεξοπούλου που έρχεται με νέο κομμάτι για πολλές καταστροφές όπως είναι και ο τίτλος. Η μούσα του Τόνυ Μαυρίδη κάποτε και τώρα πατάει γερά στα ποδιά της και ετοιμάζει πολλά. Απολαύστε την σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για όλα!!
 
Παρόλο που είσαι μικρή είσαι χρόνια στο χώρο αυτό. Πως το κατάφερες;
Ένα όνειρο μου που έκανα πραγματικότητα. Από μικρό παιδί τραγουδούσα και χόρευα. Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο. Είναι τρόπος ζωής και αυτή είναι η ζωή μου. Μετά από μαθήματα και από πολύ δουλειά είμαι σε ένα πολύ καλό δρόμο επαγγελματικό.
 
Έχεις χαρακτηριστεί σέξυ ταλαντούχα αλλά και Τζέσικα Ράμπιτ.
Είναι ωραίο να είσαι σέξι γυναίκα. Όλο αυτό λοιπόν το διαχειρίζομαι με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει καλό στην δουλειά μου. Το σέξι βγαίνει από μέσα μας αρκεί να το διαχειριζόμαστε σωστά. Δεν παίζει μεγάλο ρόλο για μένα αλλά παίζει σημαντικό ρόλο στην δουλειά μας.
 
1

Πολλά χρόνια σε πίστες αλλά ακόμα δεν έχεις κάνει το μπάμ. Που πιστεύεις ότι οφείλετε όλο αυτό;
Θεωρώ πως δεν ήμουν έτοιμη για το μπάμ. Αυτή την περίοδο είμαι πιο έτοιμη από ποτέ μετά από σκληρή δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω πως είμαι στην πιο δημιουργική μου φάση και κάνω πράγματα που με εκφράζουν.
 
Συνεργασίες πολλές. Ποιες ξεχωρίζεις και γιατί;
Τις ξεχωρίζω όλες γιατί η κάθε μία μου άφησε έντονα συναισθήματα και απέκτησα εμπειρίες. Έντονες δουλειές που μου έδωσαν πολλά και το κυριότερο εμπειρίες.
 
Γράφτηκαν αρνητικά σχόλια για εσένα λόγω άλλης εμφάνισης στα πρώτα σου βήματα. Πως αντέδρασες σε όλο αυτό;
Στην ζωή μου μαθαίνω και δέχομαι συμβουλές από ανθρώπους που με αγαπούν αληθινά και με στηρίζουν. Ότι γράφετε αν το διαχειριστείς σωστά σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μέσα από όλα αυτά τα αρνητικά εγώ έγινα καλύτερος άνθρωπος.
 
 3
 
Ο Μαυρίδης σε βοήθησε στα πρώτα σου βήματα. Πως ήταν η συνεργασία σας;
Ο Μαυρίδης έχει αποδείξει ποιος είναι, τόσα χρόνια στον χώρο αυτό. Μου στάθηκε με βοήθησε και ήταν μια άψογη συνεργασία μαζί του και τον ευχαριστώγια για όλα!
 
Θα έκανες τα πάντα για την καριέρα σου; Προτάσεις ανήθικες έχεις δεχτεί;
Θα έκανα τα πάντα γιατί δεν μου αρέσουν τα μέτρια στην δουλειά μου. Θέλω να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερη κρατώντας πάντα τις αρχές μου και πιστεύω μου. Ανήθικες προτάσεις υπάρχουν σε όλους τους χώρους και σε όλες τις δουλειές. Ο καθένας το χειρίζεται ανάλογα. Ποτέ δεν φοβόμουν τα δύσκολα και έχω μάθει να παλεύω για όλα και να τα ξεπερνάω.

Τι ετοιμάζεις για το μέλλον;
Ετοιμάζω καταστροφές κι άλλες λόγω τίτλου τραγουδιού. Ετοιμάζω πολλά νέα πράγματα και δουλειές. Είναι ωραίο να ανεβαίνεις σκαλοπάτια, σωστά και με την ανάλογη σεμνότητα.
 
Που σε συναντάμε αυτό τον καιρό;
Έχω πολλά εξτρά σε Ελλάδα και εξωτερικό και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό γιατί έτσι ανεβαίνω στην δουλειά μου σκαλί σκαλί και όλο αυτό μου δίνει ενέργεια και φυσικά χρήματα. Επίσης έχω κάποιες  προτάσεις  για μαγαζιά και το συζητάω για να δώ με την νέα σαιζόν τι θα κάνω. 
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!