My Style Rocks 3: Αυτές είναι ου δυο νέες παίκτριες που μπήκαν στο παιχνίδι


Η εβδομάδα ξεκίνησε και το απόγευμα της Δευτέρας (20/1) η Κατερίνα Στικούδη, λίγο πριν υποδεχτεί την κριτική επιτροπή και τις παίκτριες του παιχνιδιού μόδας, έκανε μια ανακοίνωση.

Την περασμένη εβδομάδα, η Λένα Χαριζόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, αυτό είχε ως αποτέλεσμα  να μπουν δύο καινούργιες παίκτριες  στο My style rocks.

Ο λόγος για την Άντζυ Ανδριτσοπούλου αλλά και Ζάννα Σίριακ.

Ζάννα Σίριακ

View this post on Instagram

In my previous life I was a grandpa #forsure

A post shared by Janna Sireac (@jannasireac) on Dec 12, 2019 at 8:23am PST

H Ζάννα έχει καταγωγή από τη Μολδαβία. Η μητέρα της ήρθε στην Ελλάδα για να μια καλύτερη ζωή, ωστόσο, εκείνη έμεινε με τους παππούδες της πίσω στη Μολδαβία και ήρθε για να βρει τη μητέρα της στην ηλικία 7 ετών. Έχει σπουδάσει Σχέδιο Μόδας και styling και έχει δουλέψει ως βοηθός ενδυματολόγου.

Άντζυ Ανδριτσοπούλου

View this post on Instagram

Στα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας @axdw_fashionweek τον περασμένο Απρίλιο σε μια #guest εμφάνιση για το fashion show του @celebrityskinstrepkos .

A post shared by Angie Andritsopoulou (@angieandritsopoulou) on Jan 14, 2020 at 10:12am PST

Η Άντζυ, είναι 43 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδάκι. Μεγάλωσε με τη μητέρα, τη θεία και τη γιαγιά της. Μέσα από αυτές από μικρή αγάπησε τα ρούχα και τη μόδα. Έχει τελειώσει τεχνικό σχολείο με κατεύθυνση στο αρχιτεκτονικό σχέδιο. Στην ηλικία των 16  ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ.

 

 

The post My Style Rocks 3: Αυτές είναι ου δυο νέες παίκτριες που μπήκαν στο παιχνίδι appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!