My Style Rocks: Χαμός στο Twitter με την Μις τραχανοπλαγιά, την κακή Στικούδη και τις κακίες


Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο τρίτος κύκλος του My Style Rocks.

«Το My Style Rocks είναι ελευθερία δημιουργία. Σε αυτή την πασαρέλα ετοιμαστείτε να τα δείτε όλα! Να δείτε τα νέα στυλ τις τελευταίες τάσεις μόδας αλλά και όλα αυτά τα υπέρλαμπρα και υπέροχα concept που θα ετοιμάσουν για εσάς οι διαγωνιζόμενες. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας η κάθε κοπέλα καλείται να παρουσιάσει πέντε διαφορετικά outfits. Να τα παρουσιάσει στην κριτική επιτροπή αλλά και της συμπαίκτριές της» είπε στην πρεμιέρα της ως παρουσιάστρια η Κατερίνα Στικούδη η οποία μάλλον απογοήτευσε τους τηλεθεατές που ζητούσαν επίμονα την επιστροφή της Σπυροπούλου στη θέση της παρουσίασης. 

Κάποιοι την χαρακτήρισαν κακή και άνευρη στην παρουσίαση ενώ κάποιοι απλά απογοητεύτηκαν επειδή εμφανίστηκε πολύ… ντυμένη. 

Οι 11 παίκτριες φάνηκαν να έχουν μελετήσει πολύ τους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού αλλά μάταια, αφού αν και έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές δεν τα κατάφεραν.

Ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς ήταν η Μαρία Καζαριάν, η αδερφή της νικήτριας του πρώτου GNTM Ειρήνης Καζαριάν. 

Η μελαχρινή κοπέλα μάλλον πήγε στην επιτροπή ντυμένη για τα καλλιστεία με ύφος σταρ Ελλάς, αλλά όχι μόνο δεν συγκίνησε την κριτική επιτροπή αλλά την αποτέλειωσαν όλοι με τα σχόλιά της. 

«Θα ήθελα να έχω μηδέν σήμερα στη βαθμολογία γιατί αυτό δεν είναι εικόνα! Σου βάζω 1 επειδή δεν υπάρχει 0», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Γενικά οι κριτές πήραν καλές κριτικές, φυσικά ο Κουδουνάρης παραμένει ο αγαπημένος του κόσμου, ο Γαβαλάς είχε καλά σχόλια και φυσικά η Χριστοπούλου αποθεώθηκε με τη φράση «θα ήθελα να έχω 0».

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης, το  My Style Rocks μπήκε με το δεξί, με ποσοστά που έφτασαν έως το 29,7%. 

Δείτε τι έγινε στο twitter. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!