Mr. Bachata – «Είναι Bachata» Νέο Album


Ο Mr. Bachata (a.k.a. Νεκτάριος Βασιλείου) πιο δημιουργικός και χορευτικός από ποτέ, επιστρέφει δυναμικά για να μας παρουσιάσει το 4ο album του, που έχει τίτλο «Είναι Bachata», καθώς και το ομότιτλο radio single σ’ ένα ντουέτο – έκπληξη με τον Manos Del Mago!

Στη νέα του δισκογραφική δουλειά, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και παραγωγός εξελίσσει τα γνώριμα Latin μουσικά μονοπάτια του με πρωτοπόρα συνθετικά στοιχεία, καθώς και με πολλές όμορφες συνεργασίες. Με αυτό τον μοναδικό τρόπο καταφέρνει να αναδείξει κάθε τραγούδι ξεχωριστά, αλλά και να πετύχει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο σύνολο.

Σ’ αυτόν τον μουσικό καμβά του Mr. Bachata μερικές από τις πιο πολύχρωμες στιγμές είναι τα τραγούδια «Είσαι Αυτό που Θέλω», το πρώτο ραδιοφωνικό single του album που κατέκτησε τα playlist των ερτζιανών και την αγάπη του κοινού, το «Είναι Bachata» ft. Manos Del Mago, η νέα μεγάλη επιτυχία από το τρομερό δίδυμο της εγχώριας Latin μουσικής σκηνής, το «Μισή Καρδιά», μια υπέροχη ερωτική ακουστική μπαλάντα με νοσταλγικούς στίχους, το «Θα σε Βρω» ft. Almenta, που συμπεριλήφθηκε και στο soundtrack της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Έλα Στη Θέση Μου», καθώς και η ρυθμική μπαλάντα «Σε Ξένα Χέρια» soundtrack της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ.

To τραγούδι «Είναι Bachata» παρουσιάζεται μέσα από ένα άκρως χορευτικό video clip, όπου πρωταγωνιστεί ο χορός bachata και όλα αυτά που αντιπροσωπεύει αυτή η ξεχωριστή κουλτούρα που γεννήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Mr. Bachata μας προσκαλεί να ακούσουμε το νέο του album «Είναι Bachata», αλλά και να λικνιστούμε αυτό το καλοκαίρι στους ρυθμούς του νέου του ραδιοφωνικού single «Είναι Bachata» μαζί με τον Manos Del Mago!

Ακούστε το album στο YouTube: https://bit.ly/3NWt3S5

Δείτε το music video «Είναι Bachata»:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!