Mπέττυ Μαγγίρα: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της

Το οποίο σε παιδική ηλικία την έκανε να υποστεί bullying.


«Tα σχολικά χρόνια μου ήταν υπέροχα, ανέμελα, γεμάτα. Στην επαρχία τα παιδιά μεγαλώνουν πιο ωραία από ό,τι εδώ. Στενοχωριέμαι που τα παιδιά μου δεν το ζούνε», παραδέχτηκε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το περιοδικό You.

Αισθάνθηκε ποτέ η “ωραία του σχολείου”; «Επειδή μικρή είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι, προφανώς είχα υποστεί bullying. Οτιδήποτε όμως, κακό το αποβάλλει το μυαλό μου σαν να μη συνέβη. Έτσι έχω κενό μνήμης από την Α’ έως τη Γ’ Δημοτικού. Δεν θυμάμαι τίποτα. Μόνο κάτι περιστασιακές σκηνές στο νήπιο και αρχίζω πάλι να έχω μνήμες από τη Δ’ τάξη και μετά», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: «Έχω φωτογραφίες. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ. Ίσα ίσα τις βλέπω και λέω “κοίτα να δεις πώς ήμουν, τι μαλλιά είχα”. Τον στραβισμό νομίζω τον έπαθα από υψηλό πυρετό».

Πώς διορθώθηκε; Η ίδια εξήγησε: «Μου είχαν βάλει τα γυαλιά τα οποία δεν ξέρω τι ήταν. Σου κλείνουν συνήθως το ένα μάτι, το πιο δυνατό, για να έρθει το αδύναμο, που δεν κεντράρει, να πάρει τη σωστή θέση και κάπως έτσι διορθώθηκε».

Όσο για το πότε το «ασχημόπαπο» άρχισε να μεταμορφώνεται σε «κύκνο»; Η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε: «Εκεί μετά την εφηβεία… Ωστόσο, δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι πάρα πολύ ωραία. Νομίζω ότι τους γύρω μου τους κέρδιζε πιο πολύ το μπρίο μου, ο χαρακτήρας μου και η προσωπικότητά μου. Είμαι μια νορμάλ κοπέλα, απλώς ξέρω να φτιάχνομαι και ο Θεός με ευλόγησε με ένα ωραίο σώμα χωρίς να προσπαθώ ιδιαίτερα. Έχω καλό μεταβολισμό».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!