Μόνο στο bizznews / Κατερίνα Ντίνου: Επιστρέφει σε μια συνεργασία έκπληξη με μεγάλο συνθέτη

Η Κατερίνα Ντίνου, γνωστή από το τραγούδι “Σ’ αναζητώ”, ανεβαίνει στη σκηνή του και τραγουδά τα πάθη των Ελλήνων, μέσα από τις αθάνατες συνθέσεις των εμβληματικών Ελλήνων συνθετών.


Μια βραδιά με μουσική επένδυση τα τραγούδια που συνεπήραν τον λαό από το ’50 μέχρι σήμερα. Η Κατερίνα Ντίνου ανεβαίνει στη σκηνή του Rythmos Stage στις 13 Φεβρουαρίου και τραγουδά τα πάθη των Ελλήνων, μέσα από τις αθάνατες συνθέσεις των εμβληματικών Ελλήνων συνθετών.
20
 
Μια μάχη ανάμεσα στο πολιτικό τραγούδι 6 δεκαετιών Κόντρα στο διαχρονικό ντάλκα/καψούρα (οι λέξεις που εμφανίζονται στις δεκαετίες αυτές για να ορίσουν τον έρωτα) που όριζε τον απλό Έλληνα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του.
Η Κατερίνα Ντίνου, γνωστή από το τραγούδι “Σ’ αναζητώ”,  ανεβαίνει στη σκηνή του και τραγουδά τα πάθη των Ελλήνων, μέσα από τις αθάνατες συνθέσεις των εμβληματικών Ελλήνων συνθετών.
 10
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η Κατερίνα ετοιμάζει μια πολύ αξιόλογη δουλειά με μεγάλο συνθέτη. Μια δουλειά που είναι το όνειρο κάθε τραγουδίστριας.  
Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε την δουλειά της και θα σας κρατάμε ενήμερους.
Κερδίστε προσκλήσεις για την εμφάνιση της αυτή την Παρασκευή στο Ρυθμό αφου συντονιστείτε 18.00 νταν Φ..αννα..τικά στο
www.freshradio.gr


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!