Μυστικά για διατροφή από τον διατροφολόγο των επωνύμων Αντώνη Γαλάτη

Είναι ο διατροφολόγος των επωνύμων Αντώνης Γαλάτης και μας δίνει τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να χάσουμε λίπος και όχι μυς και τι πρέπει να προσέξουμε !!


Είναι  Κορυφαίος διατροφολόγος έχοντας στο βιογραφικό του σπουδές και όχι μόνο. Είναι ο άντρας που όλες οι γυναίκες εμπιστεύονται τα κορμιά τους χωρίς να κάνει τίποτα γιατί απλά μπορεί …

Είναι ο διατροφολόγος των επωνύμων Αντώνης Γαλάτης και μας δίνει τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να χάσουμε λίπος και όχι μυς και τι πρέπει να προσέξουμε !!

Μερικά μυστικά που μπορούμε να προσέξουμε αρκεί να το θέλουμε

Μεταξύ μας κορίτσια … Μαζί του μπορείτε… γιατί απλά είναι μοναδικός !!

100

 Πως πρέπει κάποιος να ξεκινά το γεύμα του; Χρειάζεται η καλή ποιότητα στην ζωή μας; Όταν βγαίνεις έξω πως καταλαβαίνεις πως μπορείς να ακολουθήσεις το πρόγραμμα σου;

Εννοείτε οτι χρειάζεστε η καλή ποιότητα στην ζωή μας, το μόνο πράγμα που έχουμε να προσέχουμε είναι το σώμα το οποίο ζούμε.και το πιο βασικό από ολα είναι η διατροφή για να το συντηρήσουμε υγιές !!

Τώρα όσο αφορά για την αρχή κάποιου ατόμου που ξεκινά τα γεύματα του το καλυτερό είναι η επιλογές του να είναι ισορροπημένες και να λαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που θα του δώσουν την απόλυτη ενέργεια και τον κορεσμό για όλη του την ημέρα !!! Το καλύτερο είναι η επιλογές του

Τώρα όσο για την βόλτα μας έξω σίγουρα μπορούμε να συμβουλευόμαστε άμεσα τον διατροφολόγο μας στο μέρος που βρισκόμαστε τη επιλογές έχουμε και σίγουρα εμείς από τη θέση μας θα πρέπει να έχουμε δώσει τις απαραίτητες εναλλακτικές λύσεις !!

Χρειάζεται και άσκηση ή είναι ένας μύθος γενικά; 

Με ρωτήσατε εάν χρειάζεται άσκηση η είναι μύθος : εδώ θα ήθελα να απαντήσω με κεφαλαία γράμματα η άσκηση είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας ακόμη πιο γρήγορα και θα φέρει την ευεξία δημιουργώντας ένα καλλίγραμμο σώμα !!

Είναι καλό να καταπιέζεται ο άνθρωπος εσείς ως διατροφολόγος τι προτείνετε;Πρέπει να καταπιέζεται η ανάγκη για ένα γλυκό;

Δύσκολη ερώτηση για την καταπίεση και αφού με ρωτήσατε προσωπικά με τη δίκη μου μέθοδο είμαστε κάθετη και αντίθετη στην πίεση ενός οργανισμού παν μέτρον Άριστον σίγουρα για να πετύχουμε τον στόχο μας χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες όμως μες τη βδομάδα θα το φάμε και το γλυκάκι μας!

200

Όλοι λένε προσοχή στα ροφήματα και στο αλκοόλ εσείς τι λέτε;

Και εγώ θα συμφωνήσω με την κοινή γνώμη! Καλό είναι να αποφεύγονται τα ροφήματα και ειδικά αυτά που περιέχουν ζάχαρη και πολλά συντηρητικά καθώς μας αποδίδουν πολλές θερμίδες αλλά δεν κάνουν καλό και στην υγεία μας. Το ίδιο ισχύει και για το αλκοόλ το οποίο μας γεμίζει κενές θερμίδες με κανένα όφελος αλλά ακόμη και αυτά δεν θα σας τα απαγορεύσω εντελώς !!

Ποιο είναι το μυστικό σας και έχετε καταφέρει τόσα επιτυχημένα άτομα να σας ακολουθούν πιστά και να δίνουν βάση σε αυτά που τους λέτε και τους κάνετε;

Και κλείνοντας αυτό το άρθρο που προσωπικά με καλέσατε να απαντήσω στην τελευταία σας απορία το πως το κάνω και ο κόσμος με ακούει και το κάνει πίστα και όλοι πετυχαίνουν το στόχο τους,η απάντηση είναι μια ο κάθε άνθρωπος που έρχεται σε εμένα πιστεύει σε μένα γιατί απλά κάθε μέρα βλέπει το αποτέλεσμα των γραφών μου στον καθρέφτη στο σπίτι του στη ζυγαριά του στα ρούχα του, είδε άλλους γνωστούς του να βρίσκουν την υγεία και την εικόνα που ονειρεύονταν να γίνετε πραγματικότητα. Αυτός είναι ο ακριβής λόγος που ο κόσμος έρχεται σε μένα.

300

 

 

 

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!