Μύρωνας Στρατής: Η επιθυμία του να γίνει σύντομα πατέρας

Ο γνωστός τραγουδιστής μας αποκαλύπτεται!


Ο τραγουδιστής Μύρωνας Στρατής μίλησε αποκλειστικά στον Πάνο Γιαννακόπουλο για τη μουσική, το ενδεχόμενο γάμου και παιδιών και τη Μαίρη Συνατσάκη!

Αρχικά, μίλησε για το γάμο και τα παιδιά «Ορόσημο είναι το παιδί. Όχι ο γάμος. Ο γάμος είναι μόνο ένα ωραίο πάρτι. Θέλω να γίνω μπαμπάς, ελπίζω μάλιστα και σύντομα. Η Μαίρη θα ήταν ιδανική μητέρα γιατί ιδανική μαμά είναι εκείνη όπου αγαπάει τα παιδιά της και τον άντρα της και έχει μια όμορφη οικογένεια. Οπότε ναι, η Μαίρη θα ήταν ιδανική μητέρα». 

Ενώ για τις σχέσεις των ανθρώπων ο Μύρωνας Στρατής λέει «Οι σχέσεις μεταμορφώνονται. Μπορεί το αρχικό συναίσθημα να υποχωρήσει, που “κουτουλάς” με τον άλλο από έρωτα, αλλά δημιουργείται κάτι σημαντικότερο και πιο βαθύ. Στο μυαλό μου υπάρχει ισορροπία μεταξύ έρωτα και αγάπης». 

Και τέλος αυτό που δε θα συγχωρούσε στη σύντροφό του είναι «Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Παλαιότερα θα ήμουν κάθετος με την απιστία. Μεγαλώνοντας, αισθάνομαι ότι αλλάζω μέχρι και σε αυτό. Συγχωρώ πολλά πράγματα στους ανθρώπους. Καταλαβαίνω ότι υπό πίεση οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει κάτι. Είναι κρίμα να διαλύσεις κάτι ωραίο. Το να σε κοιτάξουν, να κοιτάξεις και να χαμογελάσεις, είναι υγιές. Δεν το θεωρώ απιστία. Απιστία είναι να προχωρήσεις παραπέρα».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!