Το μήνυμα του Παντελή Παντελίδη στην μητέρα του που έχει γενέθλια

Η αγάπη που έχει ο Παντελής στην οικογένειά του δε κρύβεται και αυτό φαίνεται που ακόμη επιλέγει να μένει μαζί τους στην Νέα Ιωνία.


Η αγάπη που έχει ο Παντελής στην οικογένειά του δε κρύβεται και αυτό φαίνεται που ακόμη επιλέγει να μένει μαζί τους στην Νέα Ιωνία και ας είναι ελάχιστος ο χρόνος που μοιράζεται πλέον λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων του.

Σήμερα η μητέρα του Αθηνά έχει γενέθλια και ο ίδιος πρωί πρωί της έστειλε στην προσωπική της σελίδα ένα μήνυμα απλό , λιτό αλλά με νόημα δείχνοντας πόσο πολύ την αγαπάει και την εμπιστεύεται. ” Μάνα είσαι βουνό, να σε χαιρόμαστε” έγραψε χαρακτηριστικά.

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένειά του και από αύριο ξεκινάει μαραθώνιος διασκέδασης για τον Παντελή στο Teatro μιας και θα δουλέψει 9 μέρες στις 12-13 μέρες που έρχονται μέχρι τα Φώτα.

Να ευχηθούμε και εμείς υγεία και πολλά χαμόγελα στην κυρία Αθηνά μας και να χαίρεται όλη την οικογένεια.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!