Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Δεν υπήρξε τεχνικός που να μη μου έχει πει φοβερά πράγματα»


Με αφορμή το πρόσφατο σχόλιο που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε μέσα από την Super Κατερίνα.

Ο παρουσιαστής μετέφερε όσα του έχουν πει τεχνικοί για την περίοδο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσίαζε εκπομπή στον Alpha.

«Θα συμφωνήσω μόνο σε ένα πράγμα με την Κωνσταντίνα. Πολλή κουβέντα για το τίποτα. Δηλαδή αυτά έχουν καταγραφεί με αξιόπιστες καταθέσεις της αλήθειας. Οι πιο αξιόπιστες είναι οι τεχνικοί. Εγώ απείχα από την τηλεόραση, δεν ήξερα το φαινόμενο και ήταν η εποχή που είχα απόσταση από τον Alpha, τον κουμπάρο μου τον αείμνηστο Κοντομηνά και δεν ήξερα τίποτα. Όταν ξαναγύρισα στην τηλεόραση, έκανα μία προσπάθεια να τον δω, αλλά ήταν στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε, και ήρθα στα τηλεοπτικά και δεν υπήρχε τεχνικός που να μη μου λέει πράγματα φοβερά» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μετά άρχισα και μιλούσα με ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση από άλλες εκπομπές και δεν χρειάζεται να τους κατονομάσω. Είχα μια καθολική εικόνα ενός ανθρώπου που είναι δικό της θέμα με ποιον κάνει παρέα, πάει και τρώει, αλλά δεν είναι δικό της θέμα αυτό να το παίρνει και να το κάνει προσωπική εξουσία. Αυτό το πράγμα είναι ανεπίτρεπτο. Είναι φεουδαρχία, Μεσαίωνας, απίστευτο. Δεν είναι ότι μου το είπε ένας. Όλοι. Δεν ξέραμε ποιος θα μείνει στον σταθμό και ήταν θέμα ενός τηλεφωνήματος. Είναι ψέμα αυτό που λέω; Γιατί εγώ απείχα» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!