Μιχάλης Τσαουσόπουλος: Να φύγει η κουρελαρία απο το Σύνταγμα

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σήμερα, και πραγματικά προκαλούν θλίψη για το επίπεδο του ίδιου του Τσαουσόπουλου.


Έντονη κατακραυγή προκαλούν τα όσα απαράδεκτα είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος από το μικρόφωνο του Radio DeeJay, αναφορικά με τους Σύρους πρόσφυγες που κάνουν απεργία πείνας στην πλατεία Συντάγματος.

Σε ένα παραλήρημα απίστευτων εκφράσεων ο γενικός διευθυντής και ραδιοφωνικός παραγωγός του Radio Deejay και του Rock FM καταφέρθηκε εναντίον των μεταναστών από τη Συρία, χαρακτηρίζοντάς τους “κουρελαρία” και “στέλνοντας στο διάολο” τους απεργούς πείνας που βρίσκονται στο Σύνταγμα, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του πρέπει “να τελειώνουμε, να ξεβρομίσει ο τόπος”.

Στην εκπομπή της 27ης Νοεμβρίου ο ραδιοφωνικός παραγωγός είπε: “Στο διάολο, σπίτι σας. Σε παρακαλώ τώρα να περπατάω στην Αθήνα, να πηγαίνω σε σοβαρό ραντεβού και να βλέπω κουρελαρία; Έχετε υπόψη σας ότι η πληρότητα των ξενοδοχείων τα Χριστουγεννα αγγίζει το 100%. Τι να κάνουμε δηλαδή. Έλα να τελειώνουμε, να ξεβρομίσει ο τόπος”.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σήμερα, και πραγματικά προκαλούν θλίψη για το επίπεδο του ίδιου του Τσαουσόπουλου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!