Μιχάλης Ρέππας: Πανικοβλήθηκα όταν άρχισαν να γράφουν στα social media ότι υποστηρίζω παιδοβιαστές


Στο πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων της νέας σειράς «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου. Ο Μιχάλης Ρέππας έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί στο παρελθόν, όταν είχε αναφέρει πως θα συνεργαζόταν με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος είπε: «Είχα δώσει μια συνέντευξη και κάποιος με είχε ρωτήσει αν θα έπαιρνα τον Παύλο Χαϊκάλη σε μια δουλειά μας. Και λέω: «Ναι, γιατί υπάρχει κάποιο θέμα με τον Παύλο;». Γιατί ο Παύλος δεν έχει καμία δικαστική εμπλοκή με τίποτα!

Μετά άρχισαν να γράφουν στα social media ότι υποστηρίζω παιδοβιαστές! Εκείνη την ώρα, για να πω την αλήθεια μου, πανικοβλήθηκα και είπα: «Τι κάνω; Κάνω κακό στη δουλειά μου;». Μετά όμως είδα πως οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» πήγαν μια χαρά. Μάλλον πρόκειται για κάποιες πολύ θορυβώδεις μειοψηφίες που δημιουργούν μια καταστασούλα πρόσκαιρη, αλλά δεν έχει ανταπόκριση!».

Σε ερώτηση για την Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Μιχάλης Ρέππας εξομολογήθηκε: «Εγώ τουλάχιστον, για τα πολύ κοντινά μου πρόσωπα, δηλαδή τον πατέρα μου και την μητέρα μου, σαν μην έχω συνειδητοποιήσει και σαν να μην δέχομαι ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε ποτέ.

Έτσι και με την Άννα. Ενώ πήγα και στη Μήνα και στην Άννα ήταν σαν μια δυσάρεστη κοινωνική εκδήλωση, δεν συνειδητοποιούσα που βρίσκομαι. Νομίζω ότι κάπου είναι και θα συναντηθούμε, δεν υπάρχει περίπτωση!».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!