Μιχάλης Ρακιντζής: «Με την Σοφία Αρβανίτη δεν υπήρξε έκθεση, δεν βγήκαμε στα περιοδικά» – Τι είπε για την Eurovision και το πιλοτάρισμα ελικοπτέρου


Ο Μιχάλης Ρακιντζής ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων  για την Σοφία Αρβανίτη και απάντησε για το αν στο παρελθόν ήταν ζευγάρι.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Οι σχέσεις μου με τα media ήταν πολύ καλές. Δεν ήμουν ποτέ παράξενος, δεν την είπα σε κανένα και δεν πήρα ποτέ να ζητήσω κάτι από κάποιον. Ούτε εγώ έχω παράπονο ούτε εκείνοι έχουν».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Με την Σοφία Αρβανίτη δεν υπήρξε έκθεση. Υπήρξε συνεργασία, συναυλίες μαζί και δισκογραφία. Δεν βγήκαμε στα περιοδικά. Ούτε καν ξέρει ο κόσμος ότι τα είχαμε και αν τα είχαμε. Μπορεί και να μην τα είχαμε. Έχετε δει κάτι;»

Μιχάλης Ρακιντζής: «Σκέφτηκα να αποχωρήσω από τη Eurovision, πήγα στην ΕΡΤ και είπα να στείλουν άλλον»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής να υπενθυμίσουμε πως είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision το 2002 με το τραγούδι «S.A.G.A.P.O.», το οποίο είχε δεχτεί πολλές κριτικές από την πρώτη στιγμή. Ο τραγουδιστής ανέφερε σχετικά: «Ήθελα να πάω στη Eurovision, ήταν κάτι που δεν είχα κάνει. Έκανα την αίτηση και σε ένα βράδυ έγραψα το τραγούδι και το πήγα στην ΕΡΤ. Πιστεύω ότι όποιος και να έβγαινε οι άλλοι θα φώναζαν. Το ίδιο βράδυ ξεκίνησαν τα σχόλια, φεύγοντας από το Rex οι υπόλοιποι σταματάνε και δίνουν συνεντεύξεις».

«Εγώ τα έμαθα την επόμενη μέρα από μία τηλεοπτική εκπομπή και σκέφτηκα να αποχωρήσω και να αφήσω κάποιο άλλο από τα παιδιά να πάει. Πήγα στην ΕΡΤ και είπα δεν πάω και να στείλουν κάποιον από αυτούς να τελειώνουμε», είπε κι αποκάλυψε πως η τρίτη εκτέλεση του τραγουδιού ήταν μέρος των τίτλων της παρουσίασης και σε αυτό το σημείο υπήρχε η διαμάχη για playback τότε.

Μιχάλης Ρακιντζής: Πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα – Το έχω παρκάρει μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Ερωτηθείς αν πιλοτάρει ακόμα ελικόπτερο, ανέφερε: «Τώρα τελευταία όχι, αλλά σύντομα θα ξαναπετάξω. Έχω καμιά πενταετία λόγω έλλειψης ελικοπτέρου. Είχα δικό μου ελικόπτερο. Τώρα μπορώ να πω πολλά, τότε δεν μπορούσα».

Στη συνέχεια είπε: «Πρώτον, πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα. Δίνανε πτυχία μόνο στην Αμερική. Υπήρχε σχολή στην Ελλάδα, είχα βάλει περισσότερες ώρες από αυτές που χρειάζονταν, αλλά επίσημα με Προεδρικό Διάταγμα οι ελληνικές σχολές μπορούσαν (να εκδώσουν δίπλωμα) μόνο μετά το 2002.

Δίνοντας περισσότερες διευκρινήσεις ανέφερε: «Δεν μπορούσα να πάω Αμερική, γιατί είχα πάρα πολλές υποχρεώσεις και έπρεπε να πάω για μεγάλο διάστημα, για να πάρω το πτυχίο. Έχουν περάσει τα χρόνια, μπορώ να το πω. Δουλεύω στη ζωή μου πάρα πολύ. Δεν πάω ούτε διακοπές. Όταν κάποιος φίλος πιλότος μου είπε: “Έλα, πάμε μια βόλτα”, ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που ξέρω με τα αεροπλάνα. Τα είχες όλα μπροστά σου. Δεν είναι αεροπλάνο που πηγαίνεις στα 10.000 πόδια.

Με γοήτευσε πάρα πολύ και επειδή ήμουν πολύ κλεισμένος από τη δουλειά μου. Πήγαινες σε ένα νησί και γυρνούσες με το ελικόπτερο και νόμιζες που έχεις πάει ένα μήνα διακοπές. Το πάρκαρα στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού από το οποίο μας διώξανε. Έπειτα σε ιδιωτικό χώρο. Μέχρι στη Λεωφόρο Ποσειδώνος το έχω παρκάρει. Άσε… Στον παράδρομο πριν γίνει το τραμ. Άσ’ τα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!