Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ένιωσα από πρώτο χέρι τη γενναιοδωρία του» – Η άγνωστη ιστορία με τον Λευτέρη Πανταζή


Μία άγνωστη ιστορία για τη γνωριμία του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» ο Λευτέρης Πανταζής.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τον γνωστό τραγουδιστή για τη γενναιοδωρία που του έδειξε στα πρώτα βήματα της καριέρας του με τον Λευτέρη Πανταζή να παίρνει τον λόγο και να διηγείται τα γεγονότα.

«Ερχόμουν στην Κύπρο και τραγουδούσα και όταν έφευγα στο αεροδρόμιο έβλεπα ένα CD ενός μικρού, όμορφου παιδιού και λέω “να είναι καλός αυτός;”. Το CD έγραφε “Μιχάλης Χατζηγιάννης”. Πήρα το CD, πήγα στην Αθήνα, βρήκα από πίσω το τηλέφωνο, πήρα τηλέφωνο. Το σήκωσε ο διευθυντής του ΡΙΚ με τον οποίο κλείσαμε ραντεβού και ήρθε ο Μιχάλης μαζί του στην Αθήνα», ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής.

Και στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συμπλήρωσε:

«Πήρα ένα τηλέφωνο μέσω του τότε συνεργάτη μου και λέω “είναι δυνατόν να παίρνει εμένα στο σχολείο; Πού με βρήκε ο άνθρωπος;”. Και κάποια στιγμή μιλήσαμε στο τηλέφωνο – δεν ξέρω αν με κατάλαβε με τα κυπριακά – με κάλεσε και μου είπε ότι θέλει να πάω μαζί του στο Ποσειδώνιο».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!