Μια μαγική βραδιά απο τη Fide Koksal στο Gazarte

Μάγεψε το κοινό η αγαπημένη τραγουδίστρια


Παρά τις αντίξοες κλιματικές (και όχι μόνο) συνθήκες, το κοινό ανταποκρίθηκε προχθές στο κάλεσμα της Fide και γέμισε με την παρουσία και τη θέρμη του το Gazarte όπου και έγινε η επίσημη παρουσίαση του πρώτου της προσωπικού δίσκου, “Büyü” (μαγεία).

Την εκδήλωση προλόγισε ο άνθρωπος που ανακάλυψε και ανέδειξε την Fide και που δεν είναι άλλος από τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη, Μίμη Πλέσσα.

Τη χαρά και τη συγκίνησή του εξέφρασε στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, γεν. διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, για τη συμβολή τους στη δημιουργία του video clip του πρώτου single, “Rahime”, παρουσία των δύο παιδιών που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο video clip.

To “παρών” έδωσαν, επίσης, πλήθος Ελλήνων δημοσιογράφων, το γερμανικό κρατικό κανάλι ZDF, αλλά και άνθρωποι της μουσικής, ανάμεσα στους οποίους ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο Παναγιώτης Πετράκηςκαι πολλοί άλλοι.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν όλα τα τραγούδια του δίσκου, ενώ ιδιαίτερη στιγμή υπήρξε ησυνάντηση της Fide στη σκηνή με τον Παντελή Θαλασσινό όπου τραγούδησαν μαζί το μοναδικό ντουέτο το άλμπουμ, “Θέλει Αγάπη η Ζωή”.

To “Büyü” είναι ένα μείγμα σύγχρονης pop μουσικής με στοιχεία jazz και ηλεκτρονικών ήχων που αναμειγνύονται με παραδοσιακά τουρκικά όργανα. Κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Τουρκία από την EMI Music.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!