Μετά τη φωτιά: Τέλος η σειρά από τον ΑΝΤ1 – Το παρασκήνιο και η σύνδεση με την απομάκρυνση Ποφάντη


Το κόψιμο της σειράς του Αντ1 «Μετά τη φωτιά» ανακοίνωσε πριν από λίγο το κανάλι του Αμαρουσίου. Ωστόσο, η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη δεν έχει καμία σχέση με τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στο πρόγραμμα εν όψει και του «Έρωτα φυγά» τα δικαιώματα του οποίου πρόκειται να εξασφαλίσει ο σταθμός, αλλά με την απομάκρυνση Ποφάντη πριν από περίπου δυο μήνες.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1”.

Το πλούσιο παρασκήνιο και η σύνδεση με Ποφάντη

Η υπόθεση ανάμεσα στο πρώην στέλεχος του καναλιού αλλά και τον ίδιο τον σταθμό ξεπερνάει κατά πολύ την απομάκρυνση και απόλυση ενός πρώην διευθυντή προγράμματος καθώς έχει πάρει πλέον τη νομική οδό. Κύκλοι μάλιστα αναφέρουν ότι έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία περί επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πρώην πλέον στελέχους του ΑΝΤ1 μέσω εταιρείας εκτός Ελλάδος, με τις οποίες βλάπτονται, όπως φαίνεται, τα συμφέροντα του καναλιού. Στις δραστηριότητες αυτές φαίνεται ότι εμπλέκεται και αλλοδαπή εταιρεία διεθνούς ομίλου παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου. Από την παραπάνω ανακοίνωση καταλαβαίνει κανείς ότι η εταιρεία αυτή είναι η Τanweer, η οποία είχε αναλάβει την παραγωγή της σειράς “Μετά τη φωτιά”.

Κατόπιν τούτου, η προβολή της σειράς διακόπτεται άμεσα από το κανάλι – δεν θα επιστρέψει, δηλαδή, όπως ήταν προγραμματισμένο στις 15 Ιανουαρίου μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα – και συνεπώς και τα γυρίσματα σταματούν, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι θα συμβεί με τα άπαιχτα επεισόδια.

Και μπορει η εξέλιξη αυτή να διευκολύνει τα σχέδια του ΑΝΤ1 για μετά τις γιορτές με τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην πράιμ τάιμ ζώνη λόγω “Ερωτα Φυγά”, ωστόσο τις στις παράπλευρες απώλειες της δικαστικής αυτής και όχι μόνο διαμάχης συγκαταλέγονται οι ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς που δεν είχαν ιδέα και ενημερώνονται αυτή τη στιγμή από τον ΑΝΤ1 αφού η εταιρεία παραγωγής όλο αυτό το διάστημα τους είχε αφήσει στο απόλυτο σκοτάδι, ενώ κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα συμβεί με τα επεισόδια και τα δεδουλευμένα τους αφού κάτι ανάλογο δεν έχει ξανακαταγραφεί στην εγχώρια τηλεοπτική ιστορία.

Η σειρά προβαλλόταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!