Μετά τη Φωτιά – Λευτέρης Ελευθερίου: «Έχει παίξει κάτι στο διοικητικό κομμάτι που δεν ξέραμε και δεν μπορώ να πω ονόματα»


Ο Λευτέρης Ελευθερίου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά Μετά τη Φωτιά του ΑΝΤ1, μίλησε για την απότομη διακοπή της από το πρόγραμμα του καναλιού και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό που ακολουθούσε τη σειρά.

«Η σειρά θα συνέχιζε κανονικά και θα είχαμε γύρισμα στις 8 του μηνός. Ένας λόγος που είμαι εδώ είναι για να πω ότι η ζωή συνεχίζεται. Έχουμε παιδιά και πρέπει να τα ζήσουμε. Μείναμε χωρίς δουλειά στο σίριαλ. Ήταν πάρα πολύ ξαφνικό. Δηλαδή 31 του μηνός μιλάς με την εταιρία, δίνεις ευχές και λες ότι πάμε για 60 επεισόδια και 1η του μηνός μαθαίνεις ότι δεν συνεχίζεις με μία ενημέρωση λίγο απότομη. Δεν ήξερε η εταιρία παραγωγής και φαντάζομαι, επειδή όλα αυτά βγαίνουν μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ότι είμαστε αρκετά καλυμμένοι από αυτό» δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Προφανώς έχει παίξει κάτι στο κομμάτι το διοικητικό που δεν ξέραμε και δεν μπορείς να πεις ονόματα γιατί μπορεί να μην φταίνε οι άνθρωποι ή μπορεί να βγει δικαστικά και να φανεί ότι έχεις εκθέσει ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη. Ωστόσο, επειδή πήρε πάρα πολλά μηνύματα και δεν μου έχει συμβεί, ήταν μία σειρά που αφορούσε πολύ τις γυναίκες. Είχε πολύ ωραία μηνύματα και είμαι περήφανος που είμαι με υπέροχους ηθοποιούς. Κόβεται απότομα. Το μόνο μήνυμα που έχω να πω -επειδή πολλοί γονείς με ρωτούν αν είναι καλό τα παιδιά τους να ασχοληθούν με αυτό το επάγγελμα και βλέπουν πως έχει μία κατάσταση ότι μπορεί να ξεκινήσεις κάτι και να είναι καταστροφικό- βιώσαμε ότι είναι πολύ ανασφαλές αυτό.

Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία σε αυτό το σίριαλ να κλείσουμε με έναν αποχαιρετισμό ή να μας πούνε ότι έχετε 3 επεισόδια και αποχαιρετήστε τον κόσμο σας, ήθελα να βγω σε εσένα Φαίη και να κάνουμε ένα χαιρετισμό από εδώ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας ακολουθήσατε και μας στηρίξατε» πρόσθεσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!