Μετά τη Φωτιά – Έντονη πλοκή στα επεισόδια Πέμπτης & Παρασκευής


Η συγκλονιστική συνέχεια της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 έρχεται την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου για να μας καθηλώσει με πλούσια πλοκή, συνεχείς ανατροπές και δυνατά συναισθήματα.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου, η Ειρήνη αποφασίζει να καταθέσει επίσημα στην αστυνομία ότι ο Αλέξανδρος ευθύνεται για τον θάνατο της Ανθής.

Η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Άρη και να το σκάσει με την Ιόλη, αλλά εκείνος θα βρει ένα στοιχείο που θα τον φέρει και πάλι στα ίχνη της.

Η Ειρήνη βρίσκεται μπροστά σε μια ομάδα δημοσιογράφων που την πιέζουν και την κατηγορούν για τη φωτιά. Λίγο πριν καταρρεύσει, έρχεται ο Οδυσσέας και την φυγαδεύει…

Η Ανθή, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή, συναντάει για πρώτη φορά μετά τη φωτιά τον Τάσο…

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει με την Ιόλη, αλλά ο Άρης την καταγγέλλει στην Αστυνομία για την απαγωγή του παιδιού τους.

Ο Νίκος συνειδητοποιεί ότι η Ιωάννα κινδυνεύει και μπαίνει σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε να την εντοπίσει πριν από τον Άρη….

Η Φαίδρα κρατάει την Ανθή στο σπίτι της για νοσηλεία και προσπαθεί να την πείσει να την βοηθήσει για το καλό του Αχιλλέα.

Η Ειρήνη μαθαίνει από τον Οδυσσέα ότι η Ιωάννα είναι ζωντανή.

Η Ιωάννα κινδυνεύει να συλληφθεί όταν εμφανίζεται ο Νίκος, ενώ ένας απρόσμενος επισκέπτης φτάνει στο σπίτι της Φαίδρας…

Ο Θάνος έχει στα χέρια του αποδείξεις ότι η φωτιά δεν ήταν ατύχημα, αλλά κάποιος θα στρέψει τις υποψίες του εναντίον του Οδυσσέα…

 

Δείτε το trailer:https://www.youtube.com/watch?v=xqeHQkWl_3c

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!