Μεσολόγγι: Ο 31χρονος αγνοούμενος είχε δανείσει άλλες 2 φορές χρήματα στον κρεοπώλη – Άκαρπες οι έρευνες του δύτη


Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, η οποία έχει μετατραπεί σε έναν άλυτο γρίφο για δυνατούς λύτες, αφού πλέον έχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα, από τότε που χάθηκαν τελείως τα ίχνη του.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος κρεοπώλης φέρεται να είναι το τελευταίο άτομο που είδε τον Μπάμπη, προτού εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που έχει μεταβεί στο σημείο, σήμερα (12/01) ξεκίνησε έναν νέο κύκλο καταθέσεων με νέα πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του αγνοούμενου Μπάμπη. Από τις καταθέσεις των φίλων του, έχει προκύψει πως ο 31χρονος με τον κρεοπώλη είχαν μία στενή σχέση από παλιά, και όπως είπαν οι φίλοι του, γνωρίζουν πως ο νεαρός του είχε δανείσει χρήματα άλλες 2 φορές στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταθέσεις των φίλων του Μπάμπη, ο ίδιος είχε δανείσει στον κρεοπώλη και τις δύο φορές περίπου 5.000 ευρώ, τα οποία ο 50χρονος του τα είχε επιστρέψει.

Παράλληλα, οι έμπειροι αξιωματικοί των Εγκληματολογικών Ερευνών προσπαθούν να βάλουν τέλος στο μυστήριο και τον καθημερινό εφιάλτη των συγγενών του 31χρονου. Έτσι, δημιούργησαν ένα «κινητό-κλώνο» του αγνοούμενου, με το οποίο, μέσω του λογισμικού, προσπαθούν να ακολουθήσουν την διαδρομή που έκανε ο ίδιος με το κινητό του. Επιχειρούν να εντοπίσουν το σημείο εκκίνησης της διαδρομής του, αλλά και το σημείο που σταμάτησε ακριβώς το σήμα του τηλεφώνου του.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί των Εγκληματολογικών, έκαναν πρόβες με αυτό το «κινητό-κλώνο». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δεδομένα που προέκυψαν από την πρόβα, θα τα αναλύσουν και θα δουν που σταματά να εκπέμπει το σήμα του κινητού.

Την ίδια ώρα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το enikos.gr, άκαρπες ήταν οι έρευνες που πραγματοποίησε ο δύτης στην περιοχή.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!