Μεσολόγγι: Νέες αποκαλύψεις για τον εξαφανισμένο Μπάμπη – Ο διαδικτυακός τσακωμός με τον 50χρονο κρεοπώλη


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι. Όπως αποκαλύπτεται, ο αγνοούμενος φέρεται να είχε έναν διαδικτυακό τσακωμό με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος είναι αυτός που τον είδε τελευταία φορά, προτού χαθούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με το MEGA, στο κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό του 31χρονου που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου.

Η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να ανακτήσει μία συνομιλία μεταξύ του 50χρονου και του Μπάμπη, λίγες ώρες πριν την τελευταία τους συνάντηση. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συνομιλία είχε διαγραφεί, και υπήρχε ένας έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπάμπης είχε δανείσει 17.000 ευρώ, τα οποία ζητούσε πίσω από τον 50χρονο στη συγκεκριμένη συνομιλία, καθώς και τα ήθελε σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που προέκυψε είναι το γεγονός ότι ο 50χρονος κατά τη συνάντησή του με τον 30χρονο, είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι. Μάλιστα, όπως είδαν οι αστυνομικοί, στο παρελθόν σε συνομιλία του με τρίτους, ο ίδιος φαίνεται πως έδινε συμβουλές ότι αν θέλουν να κάνουν κάτι χωρίς να εντοπιστούν, τότε θα πρέπει να αφήνουν το κινητό τους στο σπίτι.

Οι Αρχές «χτενίζουν» το σημείο από όπου εξέπεμπε για 11 λεπτά το κινητό του Μπάμπη

Οι Αρχές «χτενίζουν» θαλάσσια περιοχή από όπου εξέπεμπε επί 11 λεπτά το κινητό του 31χρονου. Σύμφωνα με τον Alpha το κινητό παρέμεινε σταθερό στο συγκεκριμένο σημείο για όση ώρα εξέπεμπε και έπειτα απενεργοποιήθηκε ενώ, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, υπάρχει βίντεο που δείχνει το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη, του ανθρώπου που είδε τελευταίος τον Μπάμπη, να κατευθύνεται προς αυτό το σημείο.

Στη θαλάσσια περιοχή από όπου έδωσε το τελευταίο στίγμα το κινητό του 31χρονου βρίσκεται κλιμάκιο του Λιμενικού.

Σύμφωνα με τον Αlpha οι Αρχές εξετάζουν ακόμα ένα βίντεο με τον 50χρονο κρεοπώλη ο οποίος έχει καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος να μπαίνει σε mini market στις 21:41 στις 4 Ιανουαρίου, μετά τη συνάντησή του με τον αγνοούμενο, και να προμηθεύεται ένα μεγάλο ρολό χαρτί κουζίνας.

Παράλληλα, οι Αρχές ερευνούν καρέ – καρέ το δρομολόγιο που υποστηρίζει ότι ακολούθησε ο 50χρονος. Για το θέμα της εξαφάνισης ο ίδιος επαναλαμβάνει πως το μόνο που έκανε ήταν να αφήσει τον νεαρό στη διασταύρωση προς Πανεπιστήμιο.

Δύο βίντεο ντοκουμέντα που έφερε στο φως ο Αlpha δείχνουν το αυτοκίνητο του 50χρονου να κατευθύνεται προς Ευηνοχώρι στις 20:37, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές.

Αργότερα, στις 21:29, το αυτοκίνητο του 50χρονου επιστρέφει προς Μεσολόγγι. Ανάλογη πορεία του αυτοκινήτου καταγράφει ακόμα μία κάμερα της Ιόνιας Οδού στο ύψος των διοδίων στην είσοδο του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 50χρονου, εκείνος δεν έφτασε ποτέ σε αυτό το σημείο αλλά έκανε αναστροφή ένα χιλιόμετρο πριν προς Μεσολόγγι. Ωστόσο, η κάμερα των διοδίων είναι η τρίτη κάμερα που τον «έπιασε» σε εκείνο το σημείο και μάλιστα να κατευθύνεται στην παλιά εθνική οδό. Η κάμερα που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από εκεί δεν τον έχει καταγράψει. Στην περιοχή ο 50χρονος έμεινε για περίπου 50 λεπτά.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!