Μεσολόγγι: Με δάκρυα και χειροκροτήματα το τελευταίο «αντίο» στον Μπάμπη – Τραγικές φιγούρες η μητέρα και οι αδελφές του


Οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου, που τελέστηκε το Σάββατο (27/1) στο Μεσολόγγι. Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον 31χρονο, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.

Το άψυχο σώμα του Μπάμπη, που έπεσε θύμα δολοφονίας, εντοπίστηκε στις 22 Ιανουαρίου σε βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας, ύστερα από 18 ημέρες αναζητήσεων. Ο 50χρονος κρεοπώλης, που έχει προφυλακιστεί για την ανθρωποκτονία του 31χρονου, δεν έχει ομολογήσει μέχρι στιγμής το έγκλημα και αρνείται την εμπλοκή του.

Συγγενείς, φίλοι και πολλοί κάτοικοι του Μεσολογγίου βρέθηκαν σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου για να πουν το «ύστατο χαίρε» στον Μπάμπη Κούτσικο και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και οι αδελφές του 31χρονου, οι οποίες δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς έχασαν το αγαπημένο τους πρόσωπο, κι αναζητούν ακόμη απαντήσεις για τον θάνατό του.

Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα μόλις έφτασε το λευκό φέρετρο, με την μητέρα του Μπάμπη να ξεσπά και να σπαράζει «καρδιά μου, πού είσαι;».

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και επικεντρώνονται στην αναζήτηση του όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος, διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, διότι, όπως εκτιμάται, μέσα από την συσκευή μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.

Ακόμη, οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί από τα ρούχα και τα υποδήματα του Μπάμπη Κούτσικου κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ταυτόχρονα, αξιολογούνται, τόσο τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης όσο και τα όποια στοιχεία έχουν συλλεγεί από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου.

Επίσης, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία, τόσο μέσα από καταθέσεις όσο και από την επανεξέταση βιντεοληπτικού υλικού που υπάρχει από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφαλείας, ενώ επαναξιολογούνται και τα στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Όσον αφορά στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος και έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, δεν αποκλείεται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Μεσολογγίου, αν κριθεί, ανάλογα με τα νέα στοιχεία που ενδεχομένως προκύψουν, ότι πρέπει να δώσει συμπληρωματική απολογία.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!