Μενεγάκη VS MEGA: Σημειώσατε Χ;


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγαμτεύσεις με την Ελενη Μενεγάκη προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό της για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Οπως σας είχα ενημερώσει πριν από μερικές μέρες οι διαπραγματεύσεις για την Ωραία Ελένη εξελίσσονται σε θρίλερ για το Μεγάλο Κανάλι καθώς η παρουσιάστρια ζητάει τριετές συμβόλαιο καθώς πάντα κάνει πολυετή ενώ το κανάλι από την πλευρά του δίνει ένα έτος.

Ωστόσο, φαίνεται πως ανάμεσα στις δυο πλευρές τείνει να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση που ίσως οδηγήσει σε αίσια έκβαση τις δυο πλευρές. Αυτή δεν είναι άλλη από ένα διετές συμβόλαιο που ίσως ξεμπλοκάρει την κατάσταση, η οποία μάλιστα έχει δημιουργήσει μια γενικότερη αναταραχή στον σταθμό καθώς αν δεν λυθεί η δύσκολη εξίσωση της Ελένης δεν μπορεί να προχωρήσουν οι αλλαγές ή όχι και στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Πάντως, όποια κι αν είναι η τελική απόφαση από πλευράς Ελένης Μενεγάκη σε καμία περίπτωση αυτή δεν πρόκειται να δοθεί πριν από τα τέλη Απριλίου καθώς η παρουσιάστρια θα περιμένει να έρθει ο ανάδρομος Ερμής σε ορθή πορεία και μετά να αποφασίσει τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις της μιας και είναι γνωστή η λατρεία της για την αστρολογία και το πόσο την υπολογίζει στις όποιες κινήσεις της προσωπικές ή επαγγελματικές.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!