Η Μενεγάκη βάζει τέλος στις φήμες: «Μπούρδες όσα γράφονται. Ας ανοίξουν την φορολογική μου δήλωση»

Η Ελένη Μενεγάκη διέψευσε τα πάντα. Όλα όσα της φορτώνουν για σπίτια, για αγροκτήματα και διάφορα άλλα που κατά καιρούς γράφονται.


Η Ελένη Μενεγάκη διέψευσε τα πάντα. Όλα όσα της φορτώνουν για σπίτια, για αγροκτήματα και διάφορα άλλα που κατά καιρούς γράφονται.

Για το αν αγοράζει κτήματα στα Άχλα, αν έχει κτήματα στη Μυτιλήνη, είπε ότι όλα είναι ψέματα. Και δεν μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει γιατί βαριέται, σύμφωνα με τα λεγόμενα της. «Έχω να ανοίξω το σπίτι στην Χαλκιδική χρόνια… Δεν ψάχτηκα ποτέ να το πουλήσω… Το έχω χρόνια αυτό το σπίτι, ποτέ δεν σκέφτηκα να το πουλήσω! Ότι έχετε διαβάσει, είναι μπούρδες! Έχω ακούσει ότι έχω αγροκτήματα στην Μυτιλήνη, δεν έχω ούτε δέντρο… ότι έχω αγοράσει την μισή Άνδρο! Όποιος ενδιαφέρεται ας ανοίξει την φορολογική μου δήλωση».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!