Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Οι πρώτες κοινές τους δηλώσεις


Στα εγκαίνια του μαγαζιού του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη έδωσαν το παρών τόσο η σύντροφός του Μελίνα Νικολαΐδη, όσο και η Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα το ζευγάρι έκανε και τις πρώτες του κοινές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Εγώ είμαι εδώ για να υποστηρίξω τον Αλέξανδρο. Είναι μια πάρα πολύ όμορφη επιχείρηση με φαγητά υγιεινά, μαμαδίστικα. Εννοείται πως θα ερχόταν η μητέρα μου για να στηρίξει τον Αλέξανδρο», είπε η Μελίνα Νικολαΐδη.

Ερωτηθείς για το αν μαγειρεύει καλύτερα η μητέρα του ή η Δέσποινα Βανδή, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδη απάντησε ότι: «Εγώ τρώω από τη μάνα μου προσωπικά, επειδή είμαι κοντά στα μαγαζιά και είμαι συνέχεια εδώ πέρα». Ενώ, με την σειρά της η Μελίνα Νικολαΐδη ανέφερε πως: «Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλές».

Ακόμα, σε ερώτηση για το αν θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με την τηλεόραση ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης εξήγησε ότι: «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι της παρούσης. Αλλά γενικά δεν κοιτάω αυτό το πράγμα, αλλά μόνο τα μαγαζιά μου και ευτυχώς, δόξα τω Θεώ όλα πάνε καλά. Δεν θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την τηλεόραση».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!