Μελίνα Ασλανίδου: Η ζωή είναι ένα μάθημα [βίντεο]

Μίλησε για πρώτη φορά για την απώλεια του αδερφού της.


Πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη της η Μελίνα Ασλανίδου αποκάλυψε τη μεγάλη απώλεια που βίωσαν εκείνη και η οικογένεια της όταν έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της.

Χθες στο “Πρωινό” η τραγουδίστρια μιλώντας για αυτή την δύσκολη περίοδο στη ζωή της συγκινήθηκε, μιλώντας για την απώλεια και τις δυσκολίες που έχει περάσει τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της.

«Είναι κάτι που δεν έχω πει δημοσίως ποτέ, και ήθελα πάντα να το κρατήσω πίσω από τα φώτα. Έχουμε περάσει και δυσκολίες σαν οικογένεια…Αυτό που θέλω να βγάλω σαν εικόνα, είναι ότι όσες δυσκολίες μπορεί να ζουν καθημερινά οι άνθρωποι, η ζωή μου εμένα μου έδειξε πως ο,τι και να συμβαίνει πρέπει να βρίσκεις πάντα το κέντρο σου, και να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ γιατί τελικά ο θεός βλέπει κάτι παραπάνω από εμάς» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η απώλεια δεν ξεπερνιέται. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό, δεν είναι καθόλου εύκολο και με τα χρόνια αυτό λειαίνει. Η ζωή είναι ένα μάθημα. Κάποια στιγμή όλοι θα βρεθούμε στην ίδια θέση. Όλοι είμαστε περαστικοί από εδώ».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!