Μελέτης Ηλίας: Αν έμπαινα στο αεροπλάνο μπορεί να πάθαινα περιτονίτιδα και να πέθαινα


Στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου μίλησε ο Μελέτης Ηλίας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το πώς η αρρωστοφοβία του, του έσωσε την ζωή.

«Υπάρχουν πράγματα που φοβάμαι και έχω πολλά άγχη στην καθημερινότητα μου. Προσπαθώ όμως να τα αντιμετωπίζω. Δηλαδή έχω άγχος για το θέμα της υγείας των παιδιών μου», εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Πολύ παλιά ήμουν πολύ αρρωστοφοβικός εγώ. Δηλαδή με πονούσε το δάχτυλο και σκεφτόμουν πως είναι μια σπάνια ασθένεια που έχω εγώ στο δάχτυλο και πρέπει να την βρω. Τώρα αυτό το άγχος έχει φύγει από μένα και έχει πάει στα παιδιά μου».

Ακόμα, ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε: «Μου είχε τύχει κάτι, ναι, πριν από περίπου 10 χρόνια και είχε πλάκα γιατί ξεκίνησε ως ένας πόνος στην κοιλιά μου. Ουσιαστικά ήταν σκωληκοειδίτιδα και η αρρωστοφοβία μου αυτή με απέτρεψε από το να ταξιδέψω που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο!

Να ταξίδευα δηλαδή με αεροπλάνο σε μια περιοδεία που ήμουν, αλλά το πρόλαβα και από τότε το έχω σαν σταθμό στη ζωή μου. Πήγα στο νοσοκομείο αντί να μπω στο αεροπλάνο. Αν έμπαινα στο αεροπλάνο μπορεί να πάθαινα περιτονίτιδα και να πέθαινα οπότε το πρόλαβα στο τσακ».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!