Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Η βασιλική οικογένεια δεν τους εμπιστεύεται – «Αδίστακτα φιλόδοξο ζευγάρι»


Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο βασιλιάς Κάρολος «δεν εμπιστεύονται πλέον» την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι μετά τις δημόσιες αποκαλύψεις τους για το Παλάτι, σύμφωνα με ειδικό στα βασιλικά θέματα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ έχουν συνεργαστεί σε διάφορα έργα και έχουν κάνει αρκετές δηλώσεις από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια το 2020. Αφού σταμάτησαν να είναι εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έδωσαν μία συνέντευξη-βόμβα στην Όπρα Γουίνφρεϊ και έκαναν αρκετές ντροπιαστικές αποκαλύψεις για την βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ειδικός στα βασιλικά θέματα εκτίμησε ότι μετά τις πολλές «αποκαλύψεις των Σάσσεξ για τη βασιλική ζωή», ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο βασιλιάς Κάρολος «δεν εμπιστεύονται πλέον» τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο βασιλικός σχολιαστής Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς δήλωσε: «Μετά τη συνέντευξη στην Όπρα, το ντοκιμαντέρ των Χάρι και Μέγκαν στο Netflix και τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του Χάρι, «Spare» καθώς και τις συνεντεύξεις που έδωσε για την προώθησή τους, η δημοτικότητα της βασιλικής οικογένειας υπέστη ζημιά και οι Σάσσεξ θεωρήθηκαν αποστάτες».

«Η μεγαλύτερη απώλεια ήταν η εμπιστοσύνη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμπιστεύονται πλέον τον Χάρι και τη Μέγκαν», πρόσθεσε ο Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς.

«Αδίστακτα φιλόδοξο ζευγάρι»

Παράλληλα ο βασιλικός σχολιαστής αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του ζευγαριού με το Netflix, το οποίο λήγει το επόμενο έτος. «Λήγει τον επόμενο χρόνο και το Netflix δεν παράγει πλέον τις σειρές του The Crown, όπως έκανε στο παρελθόν. Επομένως, μπορεί να έχουν λιγότερο ενδιαφέρον για τους Σάσσεξ», εκτίμησε ο Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς.

Και συνέχισε: «Αν χάσουν αυτό το συμβόλαιο, με το (σ.σ. Ίδρυμα) Archewell, την επιχείρησή τους και το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα, να έχει τόσο λίγους δωρητές, θα μπορούσαν κάλλιστα να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα. Δεδομένου ότι οι αποκαλύψεις τους για τη βασιλική ζωή έχουν αποφέρει μεγάλα κέρδη αλλά ελάχιστες άλλες (σ.σ. κινήσεις) έχουν αποφέρει χρήματα, η βασιλική οικογένεια καλά θα κάνει να ελπίζει ότι αυτό το απρόβλεπτο και αδίστακτα φιλόδοξο ζευγάρι θα παραμείνει στο Netflix».

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται για τα επόμενα σχέδια που έχουν για το Netflix. Επί του παρόντος είναι στα σκαριά μία εκπομπή του πρίγκιπα Χάρι για το πόλο και μία εκπομπή μαγειρικής και κηπουρικής με την Μέγκαν Μαρκλ.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!