Μέγκαν Μαρκλ: Ο βασιλιάς Κάρολος πιέζει τον πρίγκιπα Χάρι να την βάλει στην άκρη


Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες ότι ο βασιλιάς, Κάρολος είναι εξαιρετικά αναστατωμένος που δεν έχει δει από κοντά τα δύο παιδιά της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Τώρα ένας ειδικός στα βασιλικά θέματα υποστηρίζει ότι ο Βρετανός μονάρχης έχει περάσει πλέον στην αντεπίθεση και ζήτησε από τον δευτερότοκο γιο του να επισκεφθεί την Βρετανία με τον Άρτσι και την Λίλιμπετ χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι πιέζεται από τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο να κάνει μια τολμηρή κίνηση για να λύσει τη διαμάχη με τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και “να παρακάμψει διακριτικά το πρόβλημα της Μέγκαν Μαρκλ».

Αυτό λέει ο συγγραφέας Τομ Κουίν, που υποστήριξε ότι οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ μπορεί να βρίσκονται ένα βήμα πριν προσπαθήσουν να διορθώσουν τα προβλήματα στην σχέση τους μετά την πίεση του πατέρα τους.

Ο συγγραφέας, αποκάλυψε ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει προτρέψει τον δούκα του Σάσεξ να βρει μια κατοικία στην Βρετανία προκειμένου ο Βρετανός μονάρχης να περνάει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα εγγόνια του, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ. Η κίνηση αυτή θα μπορούσε ενδεχομένως να ανοίξει το δρόμο για μια επανένωση μεταξύ των δύο αδελφών σε βρετανικό έδαφος.

Ωστόσο, ο Τομ Κουίν αμφιβάλλει ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα συνοδεύσει τον σύζυγό της, δεδομένης της αρνητικής εμπειρίας της στο παρελθόν με τη βασιλική οικογένεια.

«Ο βασιλιάς Κάρολος πιέζει τον Χάρι να κάνει ακριβώς αυτό. Είναι θυμωμένος που η μόνη σχέση του με τα εγγόνια του μέχρι στιγμής είναι μέσω βιντεοκλήσεων και αυτό ο Κάρολος το μισεί. Τα παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ θα περνούσαν το Σαββατοκύριακο στο Χάιγκροουβ και τα παιδιά του Χάρι θα μπορούσαν στη συνέχεια εύκολα να περάσουν από το κοντινό τους σπίτι», τόνισε ο συγγραφέας.

Και συνέχισε: «Αυτό θα μπορούσε να παρακάμψει επιδέξια το πρόβλημα της Μέγκαν. Απλά δεν θα χρειαζόταν να είναι εκεί και τα παιδιά θα μπορούσαν να επιστρέψουν στις ΗΠΑ μετά από μια ή δύο εβδομάδες».

Ο πρίγκιπας Χάρι ζει τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και έχει συζητήσει στο παρελθόν το ενδεχόμενο να γίνει Αμερικανός πολίτης. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στον William Reeve, ο πρίγκιπας Χάρι ρωτήθηκε: «Αισθάνεστε Αμερικανός;». «Αισθάνομαι Αμερικανός; Όχι… Δεν ξέρω πώς αισθάνομαι», απάντησε ο δούκας του Σάσσεξ.

Σχετικά με το θέμα της πιθανής αίτησης για την αμερικανική υπηκοότητα, ο Χάρι παραδέχτηκε: «Δεν έχω ιδέα. Είμαι εδώ και στέκομαι δίπλα σε αυτούς τους τύπους. Η αμερικανική υπηκοότητα είναι μια σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για μένα αυτή τη στιγμή».

Την ίδια στιγμή η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να απολαμβάνει πλήρως τον τρόπο ζωής της στην Καλιφόρνια και ο βασιλικός συγγραφέας Όμιντ Σκόμπι έχει υποστηρίξει ότι ίσως να μην επιστρέψει ποτέ στο βρετανικό έδαφος. Στο βιβλίο του «Endgame», ο Σκόμπι ανέφερε ότι η Μέγκαν Μαρκλ «δεν ένιωσε ποτέ σαν στο σπίτι της» στην Βρετανία και είναι ανένδοτη στο ότι δεν θέλει να «πατήσει ξανά το πόδι της στην Αγγλία».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!