Μεγάλη ανατροπή στο The Voice: Τσάχρα-Παναγιωτίδης για μια θέση στον ημιτελικό!

Ανατροπή ένα βήμα απο το τέλος που πήγε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!


H Έυα Τσάχρα ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Κουινέλη που εμφανίστηκε στη σκηνή του 4ου live του The Voice 2  τραγουδώντας το «Bang Bang» και με την ερμηνεία της αυτή απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του σόου.

Όπως ήταν φυσικό το κοινό την αποθέωσε και ο Μιχάλης τόνισε πως δεν έχει να πει τίποτα για την Έυα καθώς είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις που μπορεί η ίδια να «καταπιεί» τη σκηνή. Η Βανδή είπε ότι έχει απίστευτες φωνητικές ικανότητες, ο Ρέμος και η Μελίνα έμειναν με το στόμα ανοιχτό χαρακτηρίζοντάς τη «μαγική».

Η Κατερίνα Καμπανέλλη ακολούθησε και η ερμηνεία της ήταν για άλλη μια Κυριακή ονειρική. Πάνω σε μια κούνια που κρεμόταν από το ταβάνι η Κατερίνα τραγούδησε το La Vie En Rose και άκουσε την Δέσποινα Βανδή να τη συγκρίνει με ένα νανούρισμα.

Ο τρίτος αλλά όχι καταϊδρωμένος Άκης Παναγιωτίδης ανέβηκε στη σκηνή έχοντας περάσει μια εβδομάδα που τα άκουσε από τον coach του για την ερμηνεία του στο περασμένο live, ενώ και ο ίδιος ξενέρωσε που δεν τον ψήφισε το κοινό. Σήμερα βγήκε με την κλασσική του άνεση στη σκηνή και σε μια πολύ καλή διασκευή του Crazy In Love και όπως είπε ο Μιχάλης το χέρι που του έβαλε, έπιασε και τον χαρακτήρισε ανατριχιαστικό. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι άλλοι τρεις coaches.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!