Μαζωνάκης – Γαρμπή: Το πετυχημένο σχήμα παίρνει παράταση μέχρι τέλος Μαρτίου

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και αυτό τον Χειμώνα θα βρίσκεται στο Γκάζι. Σε ένα χώρο που ο ίδιος εγκαινίασε πέρυσι στην καρδιά της πόλης και συγκεντρώνει όλα τα προαπαιτούμενα για μια ξεχωριστή πρόταση ψυχαγωγίας.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας έχει συνηθίσει σε μεταμορφώσεις και σε μια διαρκή ανανέωση της παρουσίας του στη νυχτερινή Αθήνα , δε βολεύεται στα ίδια και τα ίδια και αναζητεί πάντα μια καινούργια πρόταση με σεβασμό στο κοινό του.
Με το διαφορετικό του ρεπερτόριο, τη μαγική του παρουσία on stage, το δικό του κώδικα επικοινωνίας με το κοινό και τις απρόσμενες συνεργασίες του δημιουργεί πάντοτε εκείνο το εκρηκτικό μείγμα που τον καθιστά ιδιαίτερο.
Φέτος προσφέρει την απόλυτη έκπληξη : τη συνεργασία του για πρώτη φορά στην 20χρονη καριέρα του με την Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή, μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές της νεότερης γενιάς, αποτελεί σταθερή αξία στα μουσικά δρώμενα. Η καλλιτέχνις των διαχρονικών επιτυχιών και των επιτυχημένων συνεργασιών μετά από 4 χρόνια αποχής από τις μεγάλες πίστες κάνοντας εμφανίσεις σε εναλλακτικούς χώρους με ένα διαφορετικό τρόπο παρουσίασης του ρεπερτορίου της, φέτος ανταποκρίνεται με χαρά στην πρόσκληση του Γιώργου Μαζωνάκη επιθυμώντας τη συνεργασία με έναν μοναδικό στο είδος του καλλιτέχνη.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η συνεργασία αυτή είναι η πιο σημαντική πρόταση γι’ αυτό το χειμώνα.

Το σχήμα συμπληρώνει ο Νικηφόρος, από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, διαρκώς ανερχόμενος, με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη και η Ελισάβετ Σπανού, παρουσία με δυνατό στίγμα και αξιοπρόσεκτο στυλ.

Το concept αυτό για μια ακόμη φορά επιμελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος ενώ όλη η ομάδα που πλαισιώνει τον Γιώργο Μαζωνάκη τα τελευταία χρόνια στις εμφανίσεις του βάζει τα δυνατά της για να δημιουργήσει ένα show που διακρίνεται για το δυναμισμό και φυσικά την πρωτοτυπία του.

Φέτος στο Φωταέριο κάθε Παρασκευή και Σάββατο το πάρτυ θα είναι ατελείωτο …
Info

Πειραιώς 102, τηλ. 210 3413888, www.fotaerio.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!