Μαστροπεία ανηλίκων: «Προσπάθησα να βοηθήσω την 17χρονη να ξεμπλέξει» – Τι ισχυρίστηκε η 31χρονη προφυλακισμένη


«Προσπάθησα να βοηθήσω την 17χρονη να ξεμπλέξει» φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία της η 31χρονη προφυλακισμένη, γνωστή ως «Λορέλα», για την εμπλοκή της στο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Δεν γνωρίζω κανέναν από τους κατηγορούμενους για το κύκλωμα. Είμαι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και το μεγαλώνω μόνη μου. Την 17χρονη την γνώρισα όταν ήταν 16 ετών. Ερχόταν στο διαμέρισμά μου για να της βάλω τεχνητές βλεφαρίδες. Γνωρίζω πολύ καλά τους γονείς της. Έλεγα στην μητέρα της να την προσέξει γιατί φοβόμουν ότι έχει μπλέξει. Τον φωτογράφο που λένε, της υπόθεσης δεν τον γνωρίζω. Προσπάθησα να βοηθήσω την 17χρονη να ξεμπλέξει. Δεν άκουγε τίποτα. Μέχρι πριν λίγο ήταν μαζί μου και έκλαιγε. Δεν γνωρίζω τις φίλες της. Τα χρήματα που αναφέρονται στα μηνύματα αφορούν αυτά που μου χρωστούσε για τις βλεφαρίδες», ανέφερε η 31χρονη, σύμφωνα με το Mega.

Ωστόσο, τα μηνύματα που έχουν οι Αρχές στα χέρια τους, προκαλούν προβληματισμό.

31ΧΡΟΝΗ: Εγώ τι θα πάρω;
17ΧΡΟΝΗ: 40, εντάξει;
31ΧΡΟΝΗ: 50
17ΧΡΟΝΗ: Εντάξει
31ΧΡΟΝΗ: Μωρό μου, σ’αγαπώ
17ΧΡΟΝΗ: Τελειώσαμε, ακούς; Ξεκινάω, έρχεται…
31ΧΡΟΝΗ: Είναι μαζί σου; Πήγαινε στο δωμάτιο…

Ελεύθεροι με όρους η «Έλενα» και ο 63χρονος «πελάτης»

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους σήμερα οι δυο κατηγορούμενοι για την νέα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων.

Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν τις κατηγορίες όπως τους αποδίδονται. Συγκεκριμένα η 25χρονη «Έλενα» που συνελήφθη την Κυριακή ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως το κορίτσι που την κατήγγειλε ήταν ανήλικη, καθώς και ότι είναι τοξικοεξαρτημένη. Ο περιοριστικός όρος που της επιβλήθηκε είναι της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ένας 63χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται ως «πελάτης» του κυκλώματος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε ότι τα κορίτσια είναι ανήλικα. Και αυτός αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και την καταβολή εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!