MasterChef4:… Το Twitter μόλις εντόπισε τον παίκτη – στόχο και έχει πολλά να πει


Κάθε χρόνο στο MasterChef, σαν παράδοση θα έλεγε κανείς, υπάρχει ένας παίκτης που καταφέρνει πανεύκολα να μπει στο στόχαστρο των πάντων: πρόπερσι ήταν ο Τζώρτζης, πέρσι η Σπυριδούλα και φέτος ο… Σταύρος Γεωργίου.

Ο παίκτης από την Κύπρο στην αποψινή δοκιμασία, έχοντας κερδίσει το mystery box, φαίνεται ότι όχι απλώς έπαιξε στρατηγικά, μοιράζοντας δοκιμασίες που θα «αφάνιζαν» τους αντιπάλους του, αλλά απ’ ό,τι έδειξε και μπροστά στις κάμερες, είχε και μια -όχι και τόσο καλή- κουβέντα να πει για τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του.

Και κάπως έτσι, ο Κύπριος παίκτης αποφάσισε να διαλέξει μεταξύ των συμπαικτών του, ποιος θα έφτιαχνε παστίτσιο χωρίς περιορισμούς, vegan παστίτσιο και vegetarian παστίτσιο.

Μόνο που ο τρόπος που επέλεγε και αιτιολογούσε ποιος θα κάνει τι, φαινεται ότι ενόχλησαν πολύ τους συμπαίκτες του, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της μοιρασιάς σχολίαζαν τόσο τις επιλογές, όσο και το πώς επέλεξε να μιλάει στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Μάλιστα, οι τηλεθεατές τον παρακολουθούσαν να αιτιολογεί με ακόμη πιο έντονο ύφος αυτές τις επιλογές και με χαρακτηρισμούς μάλλον υποτιμητικούς για τους συμπαίκτες του. «Κάνει φασαρία», «δεν έχει πειθαρχία», «δεν γνωρίζει να μαγειρεύει».

Ειδικά, για την περίπτωση της Μαριάννας Πουλμέντη, ακούστηκε να λέει χαρακτηριστικά ότι στο σπίτι κάνει πολύ φασαρία και γι’ αυτό θα πάρει αυτό που της αξίζει. Φυσικά, το σχόλιο δεν έμεινε χωρίς απάντηση και μάλιστα αιχμηρή από τη νεαρή παίκτρια, η οποία χωρίς δισταγμό τον χαρακτήρισε κομπλεξικό

“Δεν πιστεύω ότι κινείται μόνο στρατηγικά. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ κομπλεξικός. Μπορεί να έχει καταλάβει ότι έχω κάτι παραπάνω από αυτόν”, είπε χαρακτηριστικά η νεαρή υποψήφια σεφ.

Όμως, φαίνεται ότι το Twitter δεν άφησε τίποτα απ’ όλη αυτή την αλληλεπίδραση των παικτών με τον Σταύρο να πέσει κάτω.  Και να μερικές, από τις ουκ ολίγες αντιδράσεις

 

 

 

The post MasterChef4:… Το Twitter μόλις εντόπισε τον παίκτη – στόχο και έχει πολλά να πει appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!