MasterChef 4: Οι κριτές κάνουν λόγο για την πιο ανταγωνιστική χρονιά – «Εγώ αδυνατώ να βρω τελική τριάδα»


Το MasterChef επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το Star και με αιτία την πρεμιέρα του 4ου κύκλου το βράδυ της Δευτέρας, οι τρεις κριτές βρέθηκαν στη Φωλιά των ΚουΚου και σχολίασαν τις εντυπώσεις τους από τις οντισιόν ως τώρα, μιας και έχουν προχωρήσει αρκετά ως είθισται.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκατσαν απέναντι από Καραβάτου και Κατσούλη και δέχτηκαν τις ερωτήσεις τους. Κι απ΄αυτές τις ερωτήσεις βγήκαν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις ως προς αυτά που θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε από το βράδυ κιόλας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν πιο λεπτομερής ως προς αυτά που έχουν δει από παίκτες μέχρι τη στιγμή που μιλάμε.

«Κάποιος που έρχεται για πρώτη φορά σε ένα τηλεοπτικό περιβάλλον για να μαγειρέψει, είναι χρήσιμο εμείς να τον χαλαρώσουμε για να αποβάλλει το άγχος. Αφού μαγειρέψει, ανάλογα και με το αποτέλεσμα, ξεκινάει η κριτική. Δε νομίζω ότι μας αντιμετωπίζει κάποιος με φόβο ή δέος. Είπαμε για αρκετούς ότι έχουν ταλέντο. Φέτος το πολύ θετικό είναι ότι αν μας ρωτήσει κάποιος να πούμε την τελική τριάδα, εγώ αδυνατώ να προβλέψω. Ο ανταγωνισμός από θέμα μαγειρικής είναι τόσο υψηλά, εγώ αδυνατώ. Ακόμα και τώρα που συζητάμε, εγώ δεν μπορώ.

Φέτος έχουμε ακούσει πολύ συχνά τη φράση «αυτό το κάνω πρώτη φορά» από διαγωνιζόμενους. Το αντίθετο, δηλαδή το «έχω δοκιμάσει αρκετές φορές, το έχω τελειοποιήσει» έχει οδηγήσει και σε ποδιά».

The post MasterChef 4: Οι κριτές κάνουν λόγο για την πιο ανταγωνιστική χρονιά – «Εγώ αδυνατώ να βρω τελική τριάδα» appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!