MasterChef: Πού βρίσκονται και τι κάνουν οι προηγούμενοι νικητές


Η αντίστροφη μέτρηση για να μάθουμε τον νέο MasterChef έχει ξεκινήσει, καθώς Διονύσης και Μαργαρίτα κονταροχτυπιούνται στις δοκιμασίες με στόχο τον τίτλο, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο. Ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, στις 21:00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Ωστόσο, λίγα 24ωρα πριν μάθουμε τον νέο νικητή του MasterChef, ας ξαναθυμηθούμε τους προηγούμενους.Άκης Πετρετζίκης, Λάμπρος Βακιάρος, Τιμολέων Διαμαντής , Μανώλης Σαρρής και Σταύρος Βαρθαλίτης. Ο καθένας διέγραψε τη δική του πορεία μετά τον τίτλο στο MasterChef., ενώ ήδη έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τη στιγμή που το πρώτο MasterChef προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση και μπήκε στη ζωή μας.

 
Άκης Πετρετζίκης – 2010 
Ήταν το 2010 που το πρώτο MasterChef μεταδόθηκε μέσα από τη συχνότητα του Mega. Νικητής αναδείχθηκε ο Άκης Πετρετζίκης. Όπως αναφέρει στο βιογραφικό του στο προσωπικό του site, μετά τη νίκη ακολούθησε η καθημερινή στήλη μαγειρικής στην πρωινή εκπομπή του MEGA “Το Πρωινό Μου”, από το 2010 έως το 2014. Τις σεζόν 2014-15-, 2015-16 παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή μαγειρικής “Καν’ το όπως ο Άκης”, από το MEGA αλλά και μία εβδομαδιαία εκπομπή με τίτλο “Ιστορίες από τη Λίστα”. Επίσης, παράλληλα με την τηλεόραση, τo 2012 και για τα επόμενα 2 χρόνια ήταν ο Head Chef στο εστιατόριο του chef Michel Roux. ..

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!