Mario Testino: Η ιστορία πίσω από την φωτογράφηση της βάπτισης της πριγκίπισσας Charlotte

Ο διάσημος φωτογράφος Mario Testino επιμελήθηκε την επίσημη φωτογράφηση της βάπτισης της πριγκίπισσας Charlotte.


Ο διάσημος φωτογράφος Mario Testino επιμελήθηκε την επίσημη φωτογράφηση της βάπτισης της πριγκίπισσας Charlotte που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία St. Mary Magdalene παρουσία 21 καλεσμένων μεταξύ των οποίων η Βασίλισσα Ελισάβετ με τον σύζυγό της Φίλιππο, η Δούκισσα της Κορνουάλης, Camilla, τα μέλη των δυο οικογενειών και οι νονοί της Charlotte. Η τελετή συγκέντρωσε τα βλέμματα του διεθνούς Τύπου με τον William, την Kate Middleton και τον μικρό πρίγκιπα George να κερδίζουν τις εντυπώσεις για την κομψότητά τους.

Copyright @Mario Testino/Art Partner

Στην ανακοίνωση του Testino που δημοσίευσε η αμερικάνικη Vogue, ο φωτογράφος μίλησε για την εκπληκτική, όπως την χαρακτήρισε, εμπειρία του. «Η φωτογράφηση της βάπτισης της πριγκίπισσας Charlotte ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η ενέργεια της βασιλικής οικογένεια και του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge. Είναι εμφανές ότι είναι πολύ σταθεροί μεταξύ τους και είναι εύκολο να δει κανείς τις δυνατές οικογενειακές αξίες που έχουν», είπε ο Testino.

Copyright @Mario Testino/Art Partner

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Testino επιμελείται την φωτογράφηση της βασιλικής οικογένειας.  Είχε φωτογραφήσει την πριγκίπισσα Diana, τον πρίγκιπα William για το επίσημο πορτρέτο του στα 21α γενέθλιά του τον Ιούνιο του 2003, την γιορτή για τα 20α γενέθλια του πρίγκιπα Harry το 2004, αποτυπώνοντας στον φακό μια όμορφη στιγμή ανάμεσα στα δύο αδέρφια και τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο, ενώ είχε επιμεληθεί και την επίσημη φωτογράφηση του αρραβώνα του William και της Kate Middleton.

Copyright @Mario Testino/Art Partner

Ο φωτογράφος έμεινε πολύ ευχαριστημένος με την διαδικασία της φωτογράφησης και όπως είπε «ήταν απίστευτο που μπόρεσα να καταγράψω τέσσερις γενιές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μαζί, την βασίλισσα και τους τρεις διαδόχους του θρόνου, και αισθάνθηκα μεγάλη συμπάθεια όταν είδα τις καλές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους». Όπως δήλωσε «αισθάνομαι μεγάλη τιμή που επιλέχθηκα να αποτυπώσω αυτή την περίσταση και να συνεχίσω την ‘καταγραφή’ αυτής της οικογένειας που είναι η ψυχή αυτής της χώρας, μιας χώρας που μου έχει δώσει τόσα πολλά».

Πηγή: kathimerini.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!