Μαρία Καβογιάννη: «Μόνο αν παρακολουθήσεις τις ειδήσεις και δεις τι γίνεται στον κόσμο, σίγουρα σου προκαλεί πόνο»


Το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, με αφορμή τις δύσκολες καταστάσεις της καθημερινότητας, έστειλε η Μαρία Καβογιάννη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΒΗΜΑgazino» και στην δημοσιογράφο Ελένη Κωνσταντάτου.

«Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας σίγουρα μου δημιουργούν θλίψη. Μόνο αν παρακολουθήσεις τις ειδήσεις και δεις τι γίνεται στον κόσμο, σίγουρα σου προκαλεί πόνο. Δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή μας. Είμαι όμως αισιόδοξη και πιστεύω ότι προσπερνάμε τα δύσκολα, όταν έχουμε στο μυαλό μας το θετικό», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχει δεχθεί ηλικιακό ρατσισμό, σημείωσε: «Προσωπικά, όχι, αλλά υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στο χώρο μας. Όμως πολλοί σπουδαίοι ρόλοι υπάρχουν σε μεγάλες ηλικίες και αυτό σε κάνει να μην παραιτείσαι ποτέ».

Τέλος, με αφορμή και τον ρόλο που υποδύεται στην γνωστή σειρά Maestro, η Μαρία Καβογιάννη έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: «Να χαίρονται τη ζωή τους, να έχουν όνειρα και να έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι μοναδικό, σπάνιο και εφάπαξ».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!