Μαρία Μπακοδήμου: Πώς προσπάθησε μία φίλη να τη χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της;

Αποκαλυπτική όσο ποτέ η παρουσιάστρια.


Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για την προδοσία που είχε δεχτεί από μία φίλη της και την ίντριγκα που της είχε στήσει, με σκοπό να τη χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της. «Το χειρότερο πράγμα μου το έχει κάνει μια φίλη.Έστησε μια ολόκληρη ίντριγκα, όταν γεννούσα τα παιδιά μου…Έστειλε ανθοδέσμη στο μαιευτήριο με μια κάρτα που έλεγε: ”Μπορεί να μην το μεγαλώσουμε μαζί, αλλά να μας ζήσει”! Το έκανε κατά τη γέννηση τόσο του πρώτου, όσο και του δεύτερου γιου μου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πατέρας του παιδιού, δεν ήταν ο άντρας μου αλλά ο άνθρωπος που έστειλε τα λουλούδια», αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο «Εγώ Weekly».

Το πιο σοκαριστικό όμως ήταν, ότι η φίλη της, ήταν παρούσα τη στιγμή που δέχτηκε την ανθοδέσμη. «Είναι απόλυτα σοκαριστικό. Το έκανε ένας άνθρωπος πολύ δικός μου που τον ένιωθα κοντά μου. Ήταν παρούσα μάλιστα τη στιγμή που έφτασαν οι ανθοδέσμες στο μαιευτήριο»

Πώς αντέδρασαν με τον πρώην σύζυγό της; «Την πρώτη φορά το είδαμε σαν πλάκα. Φανταστήκαμε πως την έστειλε κάποιος τρελός θαυμαστής για να προκαλέσει αναστάτωση. Τη δεύτερη φορά μάς τάραξε περισσότερο. Ανακαλύψαμε ποιος ήταν ο αποστολέας έπειτα από καιρό, όταν αυτό το άτομο είχε πλέον φύγει από τη ζωή μας για κάποιους άλλους λόγους. Φαινόταν ότι υπήρ χαν προβλήματα, άλλα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ ότι θα έφτανε μέχρι αυτό το σημείο»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!