Μαρία Αντωνά: «Οτιδήποτε βιώνω θέλω να το κρατάω για τον εαυτό μου»


Δηλώσεις έκανε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και στη Μπέτυ Μαγγίρα το πρωί του Σαββάτου, η ραδιοφωνική παραγωγός, Μαρία Αντωνά η οποία, μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή και τη θέλουν να είναι σε νέα σχέση, μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, πάρα πολύ καλά, ήρεμη και πανέτοιμη να ζήσω το φετινό καλοκαίρι. Σίγουρα το Survivor ήταν καθοριστική απόφαση, άλλαξε τη ζωή μου και ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει. Δεν το μετανιώνω και θα ήθελα να το ξανακάνω κάποια στιγμή», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Αν προκύψει κάτι που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα το κάνω. Δεν θέλω να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να το υπάρχω στην τηλεόραση. Ποτέ δεν ήμουν εγωκεντρικός άνθρωπος, δεν με απασχολεί αυτό. Θεωρώ ότι έχω ακόμα να μάθω πολλά πράγματα», επισημαίνει η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Παρακολουθώ κάποια πρωινά, τους φίλους μου όπως τη Μπέττυ. Βλέπω και «Πρωινό» εννοείται», απάντησε με νόημα σε σχετική ερώτηση η Μαρία Αντωνά εμφανώς αμήχανη.

«Έδωσα χρόνο στον εαυτό μου, σκέφτηκα κάποια πράγματα και αντιμετώπισα καταστάσεις βλέποντας τη ζωή και τον εαυτό μου από την αρχή. Έχω δώσει αρκετό χρόνο τηλεοπτικά στην προσωπική μου ζωή, δεν θέλω να το ξανακάνω. Οτιδήποτε βιώνω θέλω να το κρατάω για τον εαυτό μου.

Αν είναι να βγει μία φωτογραφία με εμένα, είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποτρέψω, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλω ή να δείξω», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις της η Μαρία Αντωνά.

Δείτε το βίντεο:

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!