Μαντώ Γαστεράτου “Ήταν όλα λάθος…” | Μαγειρεύετε;

Τι είπε η γνωστή παρουσιάστρια στον Σωτήρη Καραμίντζα και στην εκπομπή “Μαγειρεύετε”;


Η επιτυχημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μαγειρεύετε;” του Σωτήρη Καραμίντζα και μίλησαν… για τα μαγειρέματα στην ελληνική τηλεόραση.

Η Μαντώ Γαστεράτου του μίλησε για την τηλεοπτική συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο στην μεσημεριανή εκπομπή του open, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που αποφάσισε να βάλει άνω τελεία στην τηλεοπτική της πορεία.

“-Κάποια στιγμή έγινε μία μεσημεριανή εκπομπή στα πλατώ του open Όλα λάθος… έτσι λεγόταν! -Εγώ θα πω τα υπόλοιπα ήταν όλα λάθος η εκπομπή, η σύσταση της ομάδας. Σε αυτή την εκπομπή κοιτιόμασταν με το μάτι της απελπισίας και κάθε φορά που τελείωνε το διαφημιστικό διάλειμμα για να επιστρέψει ξανά στο χώρο της εκπομπής ακουγόταν ένα ωχ Παναγία μου”

Η τελευταία τηλεοπτική παρουσία της ήταν στο Μega Star το 2021.

“Είπα pause στην τηλεόραση το 2021 γιατί δεν αντέχεται όλο αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση. Χρειάζεται πολύ μεγάλη ψυχική ανθεκτικότητα θέλει να το αντέχεις αυτό το πράγμα. Η τηλεόραση είναι ένας χώρος με φουλ ναρκισσισμό, έχει χρήματα, έχει φουλ εξουσία”!

Η εκπομπή βρίσκεται στο Υoutube στο κανάλι Μαγειρεύετε;ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!